Nieuws, feedback en meer > Feedback op (en vragen over) MacFreak

Afdeling Gevraagd ook onbereikbaar

(1/2) > >>

JeePee:
Ik kan niet bij Gevraagd komen, wegens verhuizing misschien?Zo, nadat ik dit bericht geplaatst had, ging ik nogmaals proberen en toen lukte het wel, dus dacht ik, laat ik dit bericht maar even verwijderen, maar Leon, dat lukt niet. Ik krijg een foutmelding...(Bewerkt door JeePee om 16:39 op 11-06-2002)

JeePee:
Volgens mij spookt het hier een beetje, want nu wil ik naar Classic OS, want ik zie dat iemand daar een bericht heeft geplaatst (Stan), maar er staat geen titel en als ik naar Classic OS ga, dan zie ik nergens een bericht van hem......HELP Leon :crazy:  :wacko:  :nervous:  wat gebeurt er, is dit jouw verhuizing?????? :withstupid:  :wacko:  :crazy:  :cry:  :wacko:

JeePee:
JAAAAAA, het spookt hier echt, of zou het komen doordat er zoveel mensen tegelijk op het forum zitten? 11 + 1 gast!!Ik bekeek even de gehele lijst van mensen die op het forum zijn en OH NEE, ik zie daar Stan van den Hark en een van den Hark en allebei zijn begonnen met dezelfde onderwerpen....... :blink:  :wacko:  :crazy:  :withstupid: Stan, het ligt vast niet aan jou hoor, maar aan mij........ :withstupid:  :blink: (Bewerkt door JeePee om 16:48 op 11-06-2002)

casper007:
Ik zie trouwens ook regelmatig onderaan de hoofdpagina dat er twee keer hetzelfde lid hebben ingelogd binnen die 15 min.

Leon:
Het kan zijn dat bepaalde onderwerpen af en toe even verdwijnen, ik ben enorm druk bezig (al 42 uur) met de overstap naar de nieuwe server. Ik moet alleen duizenden regels code aanpassen over de gehele site... over enkele dagen gaan we over en dan moet alles weer normaal draaien.Trouwens, alle onderwerpen zijn weer gewoon zichtbaar..

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie