Nieuws, feedback en meer > Feedback op (en vragen over) MacFreak

Doormailen van MacFreak-nieuwsflitsen poll

(1/2) > >>

Corrado:
Beste MacFreakers,Zou het niet handig zijn dat er een optie bij komt in de MacFreak-nieuwsflitsen?  Zou het namelijk niet erg handig zijn dat je een interessante flits kan doorzenden naar vrienden, kennissen, collega's, …, jezelf, …?  Ik bedoel daarmee dat de mogelijkheid geboden wordt om de volledige nieuwsflits door te zenden (en niet alleen de url).  Vergelijk het met de mogelijkheid die geboden wordt op de nieuwssectie van MacFan.Leon wacht nog even af of er genoef animo komt rond dit onderwerp.  Persoonlijk vind ik dit een ideale gelegenheid om nog meer mensen naar MacFreak aan te trekken.  Je kan iemand wel mailen en zeggen : kijk eens op MacFreak, maar misschien doen ze dit nooit!  Als je echter een volledige nieuwsflits kan zenden biedt dat veel meer mogelijkheden.Laat van jullie horen!  Wat denken jullie hierover? :wink: Dit onderwerp houdt ten dele verband met deze thread.
Laat van jullie horen!(Bewerkt door Corrado om 22:09 op 17-04-2002)

awesomemac:
Het is best interessant. Nu als ik wat leuks zie in het nieuwsgedeelte van de site knip en plak ik dit en verstuur het met Outlook. Gaat ook wel, al is het wat omslachtig. Van mij mag deze optie erbij.

David Ceulemans:
Vele nieuwssites bieden inderdaad een dergelijke optie... Waarom MacFreak niet dus, eh... :biggrin: groetjes!

cassiope:
niet denken DOEN
(en dat is tegen mijn principe)
maar tis te simpel om niet te doen (dus als het kan: uitvoeruh)

Corrado:
Bericht nog even onder de aandacht brengen van de MacFreakers!  Leon wil hier voldoende animo over lezen en horen.  Ook wie dit maar een rommeltip vindt gelieve hier uw opmerking te ventileren! :happy:

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie