Drie nieuwe items in Dashboard-menu van MacFreak
geplaatst: 12 maart 2018 - 18:36
Bij het plaatsen van het nieuwsbericht over het eerste Event dat MacFreak in nauwe samenwerking met PixelFreaks organiseert hebben we ook een aantal nieuwe dingen op het forum geactiveerd.

Die zijn allemaal in het Dashboard-menu te vinden, twee hebben direct met het Event te maken: de Kalender en het nieuwe Events-forum. In dat laatste vind je de draadjes over Events, inclusief de mogelijkheid om in te schrijven.

Op de eerste staan niet alleen belangrijke data die met Apple te maken hebben (zoals bijvoorbeeld de waarschijnlijke data voor de WWDC 2018), maar ook onze Events, natuurlijk ook weer inclusief links daarnaar.

Als laatste hebben we onze Huisregels weer allemaal online staan. Dat is op dit moment een aangepaste versie van de regels van het 'oude' MacFreak, vooral wat betreft het taalgebruik zal dat de komende tijd nog hier een daar wat meer up-to-date gebracht worden.
geplaatst door: Robert
antw: Drie nieuwe items in Dashboard-menu van MacFreak
reactie #1 geplaatst: 13 maart 2018 - 18:47
Goed om te zien dat er nog steeds zo hard aan deze site gewerkt wordt, en dat belangrijke dingen als Huisregels en handige dingen als Kalenders worden toegevoegd.  :thumbs-up:
geplaatst door: GeorgeM