Nieuws, feedback en meer > Feedback op (en vragen over) MacFreak

Kritiek op advertorials op MacFreak

<< < (22/27) > >>

sluisje:
Zoals al eerder vermeldt: Het gaat hier niet om CleanMyMac.

En nee, ik geloof je niet zomaar. Kun je jouw claim onderbouwen? Of is dit slechts ingegeven door de bekende vooroordelen?

De plekken waar je beter bij weg kunt blijven zijn er m.i. niet meer op de moderne Macs. Daar heeft Apple zelf al het nodige aan gedaan.

MacFrankie:
Ik geloof je op je blauwe ogen dat je een fantastisch leuke baan hebt bij Intego, best sluisje!

Ik heb nog nooit met deze software gewerkt, dus officieel heb ik hier geen verstand van, maar tools die taalbestanden weggooien, die vertrouw ik niet. Gewoon even zoeken, problemen genoeg (en gegarandeerd)!

Maar als Intego-supporter neem ik aan dat jij hier het eerste aanspreekpunt bent als men hier problemen te melden heeft. Sportief van jou!

sluisje:
Valt me nog mee dat je mij niet van trollen beschuldigt.  :tounge: Het lijkt er weer eens op dat wanneer iemand hier niet de mainstream volgt er wel iets aan de hand moet zijn.

Maar leuk dat je toegeeft er zelf geen verstand van te hebben. We kunnen jouw ondeskundige 'advies' dan ook gewoon naast ons neerleggen.

orange:

--- Citaat van: ▫︎ Robert ▫︎, 10 februari 2023 - 23:17 ---...Hoe professionele iPad-reparatie je leven kan verbeteren...
--- Einde van citaat ---
https://www.macfreak.nl/ingezonden-mededelingen/hoe-professionele-ipad-reparatie-je-leven-kan/

Nou nou. :happy:

Het kan met wat minder drama gebracht worden.

davidem:
Ik zou het fijn vinden als er wat duidelijker vermeld wordt dat het een advertorial betreft. Linksboven onder je naam "ingezonden mededeling" vind ik persoonlijk te summier.

De reclame code stelt dat reclame als zodanig herkenbaar moet zijn en dat de adverteerder kenbaar gemaakt moet worden. Op beide zaken valt bij de advertorials op MacFreak wel wat aan te merken.

Waarom maak je het niet gewoon duidelijk herkenbaar zoals bijvoorbeeld bij tweakers?

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

[*] Vorige pagina

Naar de volledige versie