Nieuws, feedback en meer > Feedback op (en vragen over) MacFreak

Kritiek op advertorials op MacFreak

<< < (2/27) > >>

boiing:

--- Citaat van: Robert, 30 november 2021 - 11:12 ---Er was bijvoorbeeld ook nogal wat kritiek bij eerdere advertorials omdat de software uit Hong Kong kwam, zonder dat er enige fundering voor die kritiek was.

--- Einde van citaat ---
Ah, dat is waar en die kwam van mij :wink:. Tsja, dat was inhoudelijk om mensen na te laten denken over Chinese software op hun systeem. Omdat ik vind dat dat veel te vaak gedachteloos gedaan wordt. Dat jij dat ongefundeerd vindt kan, ik zou er een heel artikel over kunnen schrijven waarom ik daar redenen voor heb om dat te vinden. En ik niet alleen..  Het gaat een beetje tegen mijn principe om dat niet te melden maar wil het wel iets minder prominent doen voortaan hoor. En dan blijf je die gewoon plaatsen :wink:.

Over dat gokken verschillen jij en een aantal 'regulars' hier gewoon van mening. Over porno kun je ook informatief schrijven zei ik al eerder, het gaat erom waar je de grens legt. Maar jij bent de baas hè :thumbs-up:.

MacWim:
Tja, je moet wát om aan de kost te komen.

Zoals ik vind dat anti-vaxxers niet moeten zeiken over strenge coronamaatregelen, zouden niet-donateurs niet moeten zeuren over advertenties en advertorials.

Persoonlijk heb ik een pesthekel aan advertorials (ja, (oud)journalist...), maar als Robert dat naast de inkomsten uit advertenties en donaties nodig meent te hebben, dan accepteer ik die gewoon. Ongeveer zoals ik moet accepteren dat ik nu nu al dagenlang de zon niet zie, al word ik daar chagrijniger van.  :yucky:

Gelukkig heb ik geen moeite om het onderscheid te zien tussen gewone informatieve teksten en een advertorial.

Go on Robert!  :worship:

nnsa:

--- Citaat van: Robert, 30 november 2021 - 11:12 ---
Er was bijvoorbeeld ook nogal wat kritiek bij eerdere advertorials omdat de software uit Hong Kong kwam, zonder dat er enige fundering voor die kritiek was.

--- Einde van citaat ---
Kritiek heeft natuurlijk nuances en een intensiteit. De aanmerking op al-of-niet betrouwbare software uit China blijft binnen de scope van MacFreak. De kritiek op advertorials voor Gokken is van een hele andere orde en hoort hier beslist niet thuis.

Inmiddels hebben we de volgende aanbieding...

https://www.macxdvd.com/mac-video-converter-pro/

boiing:

--- Citaat van: MacWim, 30 november 2021 - 11:19 ---..zouden niet-donateurs niet moeten zeuren over advertenties en advertorials.

--- Einde van citaat ---
Wederom: dat is het punt niet. Je hebt dus geen moeite met advertorials over gokken neem ik aan, zeg dat dan. Ieder z'n mening, geen probleem lijkt me!

nnsa:

--- Citaat van: MacWim, 30 november 2021 - 11:19 ---
Zouden niet-donateurs niet moeten zeuren over advertenties en advertorials.


--- Einde van citaat ---

Ondanks dat ik een niet niet-donateur ben, zie ik niet in waarom alleen niet-donateurs niet mogen zeuren over onderwerp en inhoud van de advertorials ?

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

[*] Vorige pagina

Naar de volledige versie