Nieuws, feedback en meer > Feedback op (en vragen over) MacFreak

Opsplitsen van de categorieën software

(1/3) > >>

Dries Van Giel:
Is het geen goed idee om de categorien software op te splitsen? Het lijkt mij beter om systeem software (OS) en andere software apart te zetten, zowel in het OS10 als het OS9 gedeelte Misschien is de lijn soms moeilijk te trekken, maar er zijn me toch wat te veel topics. Het is lang zoeken om na te gaan of uw probleem al dan niet eens besproken is. Daarom starten vele een nieuw topic, enz...
Misschien zijn er betere categorie-verdelingen dan mijn voorstel? :colgate:

Leon:
Dan krijgen we er dus 2 categorien bij, een voor X en een voor Classic... Dat gaat scrollen worden... Als mensen iets zoeken kunnen ze gebruik maken van de zoek machine in dit forum, ik denk dat het handiger is om het zo te laten, maar da's mijn gedachte. Hoe denkt de rest hier over?

Dries Van Giel:
Scrollen of klikken het is kiezen of delen natuurlijk. Ik heb er persoonlijk geen probleem mee om te scrollen, wat ik nu ook al doe in het forum (mijn huidige resolutie 1280/1024)Ik vind 15 pagina's bij OS9 en 17 pagina's  bij OSX al wel deftig. Dat komt natuurlijk door de actieve mactfreak! :colgate:

casper007:
ik vind niet dat die catogorieën weer gesplits moeten worden.
de onderscheid tussen os x en classic is soms al moeilijk door carbon.
ik vind dat de onderscheid tussen os progs en gewone progs wel heel erg moeilijk hoor.ik vind dat het zoek programma van macfreak echt geweldig en gebruik het soms. het is zeer snel en ik vind meestal ook wat ik nodig heb! good job leon!

Dries Van Giel:
Het zoekprogramma werkt inderdaad zeer goed. Over de snelheid zeker niet te klagen.

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie