Nieuws, feedback en meer > Feedback op (en vragen over) MacFreak

Shout script

(1/1)

Mic:
Hee leon,Was laatst een beetje aan het experimenteren met PHP enzo, en door wat gezoek op het internet kwam ik dit tegen: Shoutscript (voorbeeld) Misschien is dit een ideetje om in het forum te plaatsen? Zo aan de zijkant ofzo...Nou ja have fun =)MicPS Mede op aanraden van Jan Veenstra himself ;-)

Leon:
Op zich een leuk script, alleen aan de zijkant geen ruimte om dat te doen. 800x600 gebruikers zullen me dat niet in dank afnemen ;)Mijn server ondersteund ook geen PHP en ik ben druk bezig met het huidige chat script (boven in het forum) verder door te ontwikkelen en prettiger in gebruik te maken.Wel lekker dat je effe meedenkt ;)

Mic:
Oh... ik wist niet dat je server geen php ondersteunde... dat het problemen ging opleveren met de 800*600 mensen dat had ik wel gedacht inderdaad =) Nou niks aan te doen =) Veel succes met de Perl-chat!Greets

Laurens:
Lijkt in eerste instantie leuk maar ik denk dat het heel snel gaat vervelen en er inderdaad al snel alleen nog maar geschreeuwd gaat worden!

Mic:
Misschien is dat ook wel de bedoeling =) Als een soort uitlaatklep ofzo =) Nee das onzin natuurlijk, maar er zit toevallig wel een "vieze" woorden filter op =) Maar goed... =)

Navigatie

[0] Berichtenindex

Naar de volledige versie