Nieuws, feedback en meer > Feedback op (en vragen over) MacFreak

smoelenboek

<< < (3/13) > >>

janveenstra:

--- Citaat ---Corrado om 8:56 op 20-03-2002

Whaauw cool idee Jan!  Ik zal eens moeten zoeken naar een goeie foto en die dan nog een beetje deftig inscannen (enige voorkeuren voor resolutie en zo?)!

--- Einde van citaat ---
Het was niet mijn idee, die kwam van macossie :tounge:
ik voer het alleen maar uit :cool: oh ja, hij is nu weer uitgebreid met macossie
:colgate:
http://homepage.mac.com/janveenstra(Bewerkt door janveenstra om 12:28 op 20-03-2002)

Corrado:
Oei sorry, ere wie ere toekomt!  Proficiat Macossie met je leuke idee! :cool:

Wilf:
Dit is meer iets voor de doorgewinterde macfreak.nl bezoeker, niet voor mensen (zoals ik dus) die nog geen maand hier zitten toch? Anders blijf je strax bezig ;)Ik kan wel me specs hier neerzetten:Wilfred de ZoeteMacgebruiker sinds 1998Hoe ben je begonnen aan je eerste Mac:
Via school. Op school werk(t)en we alleen maar op Mac. Sinds 2000 zijn er ook PC's maar me voorkeur gaat uit naar de Macs. vroeger naar de LC's die er stonden voor MIDI, nu naar de G4's voor Pro Tools.Studie: Muziektechnologie te HilversumMacs in bezit:-Defecte (geen beeld) Centris 660AV + muis + keys
-Quadra 800 + muis + keys + 14" monitor. Heerlijk voor Csound, Th0nk en meer non-RT dingen die de nacht door kunnen ratelen ;)
-Mac portrait monitor B/W (zwart wit dus) 13w3 met lichte storing alhoewel ik hem nog niet heb kunnen gebruiken (geen kabel)...Binnenkort misschien hopelijk *please?*:-Powerbook (3400c misschien morgen, anders later een G3, G4 of i)
-PPC G4 of wellicht G5 als ik strax een betere baan naast me studie heb ;)Waarom Macfan:
Op dit moment doe ik alles met de PC thuis. Dat betekent minstens een keer per half jaar je disk formatteren en een ghost image er overheen gooien.
Normale gebruikers hoeven dat niet, maar met muziek en DTP wordt Wintel gewoon een zootje met al die dll's ... *zucht*
Bovendien is er voor de Mac software die er voor Wintel niet is (MAX/MSP, allerlei free- en shareware, morphingprogramma's etc.), zijn ze veel betrouwbaarder, sneller, gebruikersvriendelijker, opener (in je MacOS kun je tenminste PRECIES zien wat je systeem is; kloksnelheid, geheugen etc.), leuker (ik ben een fan van classic en haar geweldige geluidjes zoals de Quack en Ieps en wie wordt nou niet vrolijk van het fijne openingsakkoord bij het opstarten; mijn substituut voor koffie, de opening van de dag, de zucht van verlichting, het geluid wat je elke dag weer vrolijk krijgt), need I go on...? :)Waarom dan nog Wintel:
M'n vader verkoopt PC's. Hem heb ik nooit kunnen overtuigen van de Mac.
Nu heb ik dus wel voor niet veel geld (zeg maar niks) een pc waarmee ik 'fijn' kan werken (soit; als ik opstart crasht hij 9 van de 10 keer maar toch heb ik me huiswerk tot nu toe vaak op dit beessie gedaan). Tis alleen al een oud beessie (PII 450) dus al te rap gaat 't niet. Gelukkig kan de geluidskaart licht DSPen dus dat scheelt weer wat.Pffffff nou dat was wel weer HEEEL veel info hehehe

janveenstra:
iedereen mag in het smoelenboek hoor.
dus ook nieuwkomers :colgate:
Moet je natuurlijk wel regelmatig wat posten hier :tounge:  :wink:

Wilf:
Mwah dat komt wel goed geloof ik... Ik heb na 10 dagen al de status junior lid en ik kijk elke dag hier... :)

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

[*] Vorige pagina

Naar de volledige versie