Nieuws, feedback en meer > Feedback op (en vragen over) MacFreak

Vaarwel

(1/13) > >>

MacFrankie:
Er is hier een groep mensen die er blijkbaar plezier in heeft om op alles wat ik hier post te reageren en de grond in te trappen. Hoe dieper hoe beter. En liefst ook samen, want alleen is toch wel eng.

Het ergste vind ik nog dat ik sommigen erg hoog had zitten. Echter, de afgelopen maanden zijn ze flink in achting gezakt. Tot onder nul.

Maar het heeft ook zo zijn voordelen! Als je uitgekotst wordt door je "MacFreak vrienden", dan is het afscheid stukken makkelijker!

Ik heb er al enige tijd genoeg van. Vandaag was de laatste druppel. Dus dit was het.

Het nieuws haal ik wel van Tweakers, discussiëren doe ik wel op een Amerikaanse site.

Voor iedereen die mij niet in de grond heeft getrapt: het ga je goed! Misschien tot ooit.

Groeten
Frank

Seagram:
Jammer. Weet niet om welke reacties het gaat, waarop ‘men’ je de grond indrukt. Naar mijn mening mag je best met elkaar in discussie gaan. Maar het moet altijd wel met respect gaan. Ik ga ervan uit dat iedereen elkaar hier probeert te helpen.

doctor_apple:
Vervelend ...

... Heb ook werkelijk geen idee welke groep dat is geweest of de context. Maar goed, ieder zijn vrije keus. Al bemerk ook ik een verharde toon soms in de reacties.

Aan de andere kant relativeer ik dat de samenleving (wereldwijd, maar zeker in Nederland) behoorlijk is verhard. Dit forum is daar natuurlijk ook een afspiegeling daarvan.

Hoewel ik wel van mening ben dat het hier nog heel proper aan toe gaat. Gewoon wat minder inloggen is ook een mogelijkheid overigens. Of, gewoon minder ingaan op bepaalde posts.

Hoe dan ook, bedankt voor de bijdragen, ga je goed en wie weet kruizen de (digitale) wegen zich ergens in de (digitale) matrix.

Een vriendelijke (Apple) Groet,

Doctor :apple:

Axhill:
Spijtig dat je ons verlaat. Persoonlijk heb ik je bijdragen altijd gewaardeerd, bedankt daarvoor.

Het ga je goed en wellicht tot  ziens.

Night (Moderator):
Heel vervelend om te horen dat je je tijd hier zo hebt ervaren, de laatste tijd.

Ook jammer dat je mij of Robert niet eens hierop hebt aangesproken, want MacFreak is een plek waar iedereen zich welkom moet voelen en dat willen we als staf ook graag zo houden.

Het lijkt er echter op dat je je beslissing al genomen hebt en er rest me dan ook niets anders dan je te bedanken voor je bijdragen en je alle goeds voor de toekomst te wensen.

 :shakehands:

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie