Nieuws, feedback en meer > Feedback op (en vragen over) MacFreak

Veiligheid op het web

<< < (6/7) > >>

janveenstra:
http://www.symantec.com/techsupp/files/macosx.htmldit is de engelse versie  :biggrin:

cassiope:
Gevonden en reeds geïnstalleerd
bedankt, zonder je eerste nederlandse link was die andere weer erg makkelijk te vinden geweest :(Bedankt voor je inspanning ook de international link te vinden

janveenstra:
graag gedaan
het is niet zo moeilijk om de engelse versie te vinden :biggrin:
gewoon "/region/nl/ weghalen (zo werkt t ook bij apple en meerdere internationale sites) :thumbs-up: (Bewerkt door janveenstra om 20:46 op 5-04-2002)

cassiope:
dat deed ik dus en toen had ik de engelse versie :)
zelfs voor je met jouw antwoord kwam  :biggrin:

cassiope:
Nieuwe leut op het netwerk:Momenteel schijnt poort 1214 erg in trek te zijn bij een aantal lieden die met behulp van routers (en virtual rerouting) hun eigen identiteit verborgen houden maar wel trachten fysiek bij je binnen te komen.
De tip: gooi poort 1214 dicht en monitor alle access naar die poortIk zelf heb de afgelopen 48 uur iets van 5000 keer een verzoek tot 'toenadering' gehad. Vanwege de rerouting kun je de mensen meestal niet eens volledig terug tracen - tot zelfs onmogelijkheid om een lookup te doen.Norton firewall 2 geeft je de mogelijkheid in stealth mode op het web aanwezig te zijn. Die grapjassen die nu trachten binnen te komen zien je dan niet meer - als je weinig kaas gegeten hebt van security issues wel een veilig idee.

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

[*] Vorige pagina

Naar de volledige versie