Nieuws, feedback en meer > Feedback op MacFreak

Wachtwoord suggestie kan niet worden geaccepteerd

(1/2) > >>

Jurriaan:
Mijn iPad is van mening dat het hergebruiken van een wachtwoord niet verstandig is. Dus hup ik wil het wachtwoord wijzigen alleen de Macfreak site is niet instaat 2x de wachtwoord suggestie die de iPad doet over te nemen.

Kan ik zelf een wachtwoord maken en dat 2x invoeren maar een beetje Apple freak site is in staat de wachtwoord suggestie van de iPad over te nemen, toch?

Rataplan:
Heb het wel op een andere site gehad, er zat geen cijfer in daarom werd de wachtwoord suggestie niet geaccepteerd.

Robert:
MacFreak draait op het Simpel Machines forum, en dat is inmiddels wel langzaamaan aan het verouderen. Dus kan me voorstellen dat dit niet goed werkt.

Maar lijkt me nog geen reden om het hele forum nu al naar een nieuwer platform te verhuizen...  ;)

puk1980:
@Robert:

Het probleem is als volgt. Heb het net zelf even geprobeerd op de iPad, om mijn wachtwoord te veranderen op MacFreak.

Als je iOS een Strong Password wilt laten genereren voor je MacFreak account, dan wordt dat ingevuld in het MacFreak forum op de verkeerde plek. Er zijn 3 plekken waar je wachtwoord ingevuld moet worden. De eerste twee voor het nieuwe wachtwoord, en onderaan voor je oude wachtwoord.

En nu het probleem:
De suggestie voor het Strong Password wordt door iOS "automatisch" ingevuld in de laatste twee wachtwoord invoervelden. En dat klopt niet, want in het laatste veld (onderaan) moet je je oude wachtwoord invullen.

Ik hoop dat deze uitleg een beetje duidelijk is.

Misschien is dit probleem te verhelpen door het invoerveld van het oude wachtwoord bovenaan in de form te zetten, in plaats van onderaan. ("work around")

boiing:

--- Citaat van: puk1980,  5 januari 2021 - 17:36 ---Misschien is dit probleem te verhelpen door het invoerveld van het oude wachtwoord bovenaan in de form te zetten, in plaats van onderaan. ("work around")

--- Einde van citaat ---
Dat is ook zo'n beetje de standaard online volgens mij. Goed idee dus!

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie