Supportvragen digitale media > Grafische software en technieken

Welke Apple Pencil moeten we kopen?

(1/3) > >>

catmen:
Hallo, als de kleindochter met goede examen resultaten naar huis komt krijgt ze haar gewenste Apple Pencil voor kerst cadeautje, ik vermoed dat haar bij begin van het schooljaar gekregen school iPad (Die ze terug moet inleveren wanneer dit schooljaar voorbij is) wel een 8e generatie iPad zal zijn, maar daar kom ik nog wel achter, mijn recente is in ieder geval een 8e generatie.

Blijkbaar moet ik opletten dat ik niet de verkeerde pencil aankoop, Ik las ergens dat ze mogelijk een 1e generatie pencil nodig heeft voor een iPad 8e generatie. Thuis heeft ze nog een eigen iPad maar die heeft de mama enkele jaren geleden achtergelaten toen ze de deur achter zich dicht trok, welke iPad dat dat is weet ik momenteel niet maar hoogstwaarschijnlijk is ie te oud voor gebruik van een Apple Pencil Van welke generatie dan ook.

Mogelijk maar best met haar school iPad bij switch langsgaan ?

gipsman:
Dit zijn de huidige opties:

https://support.apple.com/en-us/HT211029

het ModeratorTeam:
van het ModeratorTeam De titel van dit draadje is aangepast (was “Apple Pencil”), zodat het duidelijker is waar het om gaat en beter vindbaar is.

iSan:
Een half jaar na ontvangst van dit erg mooie geschenk moet ze alsnog een iPad kopen die bij pencil past, nadat ze haar school-iPad ingeleverd heeft. Ik vind het best een risico om nu een 1e gen pencil te kopen en als ze in de zomer besluit iPad 10th of Air 4 te willen nemen, kan het misschien niet eens meer verbonden worden. :dozingoff:

Tenzij ze tzt voor de kortingsactie gaat en dan de afgeprijsde iPad 9th neemt. Dat kan natuurlijk ook.

ardie:
Kijk bij de instellingen op de iPad bij 'Algemeen' welk model het is. In de Apple store staat precies welke Pencil bij welk model past. Niet nodig om bij Switch langs te gaan.

Welke Apple Pencil moeten we kopen?

Welke Apple Pencil moeten we kopen?

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie