Supportvragen digitale media > Grafische software en technieken

Uitknipfunctie in Foto-bieb op iPad : uitknippen lukt, maar plakken niet

<< < (2/2)

nnsa:

--- Citaat van: Hansll,  7 juni 2023 - 10:03 ---Maar mijn vraag betreft het inplakken van het geselecteerde en uitgeknipte onderdeel in een andere foto.

--- Einde van citaat ---
Kon je dan wel andere afbeeldingen in je foto plakken (voorheen) ?

Hansll:
Met het standaard fotobewerkingsprogramma in Foto (waar je ook mee kunt tekenen in een foto) kun je idd zaken selecteren en in een andere afbeelding plakken (vreemd geniet lukt dat maar heel soms: ik ben er nog niet achter waarom. Ik denk dat het een beetje een gammele applicatie is.
Maar mijn vraag gaat niet over dat programma maar over Foto zelf (daar waar je ook kunt uitknippen). Ik vind het vreemd dat je wel ermee kunt uitknippen binnen het programma, je kunt de uitgeknipte sectie ook als aparte afbeelding opslaan maar het uitgeknipte deel binnen Foto in dezelfde foto of in een andere foto plakken gaat blijkbaar niet.

nnsa:
@hansll: je vraag gaat over de iPad. Op de iPad heb je de app Camera en de app Foto’s. Via de Camera app kan je in Foto’s komen en daar eenvoudige bewerkingen doen en wat annotaties op de afbeelding doen. Ook kan je een persoon of voorwerp uitsnijden en in het geheugen kopiëren. (Weer) plakken in een andere foto met de app Foto’s is mij nog niet gelukt…

Hansll:
Ik bedoel het programma in Foto’s: niet in Camera.
Nb Selecteer een foto in Foto, kies Wijzig.Kies van de drie ikoontjes rechtsboven de linkse ( het rondje met de pen) . Van een aantal tools is er ook een waarmee je een stippellijn rondom een bewerkt deel van de foto kunt trekken, dat deel kun je op die manier selecteren en kopieëren. En (maar dat lukte mij maar één keer) dat deel in een andere foto plakken.
Maar dat heeft geen betrekking op mijn vraag. Ik heb het over het automatisch selecteren door foto van een object uit een foto als je alleen maar je vinger er op houdt (niet in Camera dus maar in Foto.)

Navigatie

[0] Berichtenindex

[*] Vorige pagina

Naar de volledige versie