Supportvragen digitale media > Grafische software en technieken

Uitknipfunctie in Foto-bieb op iPad : uitknippen lukt, maar plakken niet

(1/2) > >>

Hansll:
In Foto wordt een onderwerp automatisch omlijnd als je een paar seconden je vinger op de foto houdt. Er verschijnt een venster waarbij je kunt kiezen uit delen en kopieëren. Delen lukt, bijvoorbeeld om het geselecteerde deel daarna als aparte foto op te slaan.

Maar bij kopieëren kun je wel kiezen voor kopieëren maar vervolgens kun je het nergens plakken. Niet in dezelfde foto en niet in een andere. Wat is dan de functie van deze optie? Ik zou graag het geselecteerde deel in een andere foto plakken. Kan dat op één of andere manier met deze tool? Ik vind geen relevante info over over deze specifieke toepassing.

nnsa:
Je kunt wel degelijk kopiëren en plakken, maar je moet dat dan wel doen in een app die dit ondersteunt. Probeer het eerst maar eens in de Notities app en zoek dan een app waarin je dit wil doen (mits die app plakken ondersteunt en dat zijn er niet zoveel).

In een Affinity app werkt het…

MacWim:
In Apple Mail werkt dat plakken ook.
Kun je jezelf een mailtje met die uitsnede sturen en klaar ben je.

Hansll:
Nnsa: je zou verwachten dat het in ieder geval toepasbaar zou zijn binnen Foto: daar waar je het ook kunt uitknippen. Maar dat is vreemd genoeg niet het geval.

Hansll:
MacWim, dat is niet het probleem: je kunt het geselecteerde onderdeel ook meteen als nieuwe foto opslaan in Foto maar mijn vraag betreft het inplakken van het geselecteerde en uitgeknipte onderdeel in een andere foto.

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie