Supportvragen Mac > Hardware - Macintosh

Keuze laptop voor student

<< < (6/6)

Seagram:

--- Citaat van: nnsa, 24 juni 2022 - 17:23 ---Eigenlijk zelfde advies als @Boiing:

Macbook Air
M1
8Gb intern
512 Gb SSD
Hoes
Muis
Backup HDD 1Tb

--- Einde van citaat ---
Als het budget het toelaat zou ik voor 16GB intern kiezen. Opslag kan je altijd nog oplossen met cloud of een externe hd

iSan:
Eigenlijk ben ik eerder benieuwd wat de problemen zijn. Soms is het zelfs zo dat ICT service medewerker of Mac gebruikers niet op hoogte zijn van de mogelijke oplossingen voor de Macs.

En je schreef over 1TB HDD. Ik zou niet eens aan HDD willen beginnen, maar SSD.

boiing:

--- Citaat van: iSan, 27 juni 2022 - 10:32 ---Eigenlijk ben ik eerder benieuwd wat de problemen zijn.

--- Einde van citaat ---
Bijvoorbeeld mijn voorbeeld? Niet voor álles is een oplossing, helaas. Het feit dat TS zegt '..waardoor ze gebruik maken van de vaste toestellen op de campus' kan op zoiets duiden: een essentieel programma waarvan geen Mac versie is en virtualisatie niet of niet lekker werkt.

nnsa:

--- Citaat van: boiing, 27 juni 2022 - 10:42 ---Niet voor álles is een oplossing, helaas.

--- Einde van citaat ---
In dit geval is er inderdaad geen kosten-effectieve oplossing. Ik heb ook jarenlang met deze apple versus windows problemen te maken gehad. En voor reguliere gebruikers is Parallels of VMware ook geen stabiele oplossing. De oplossing die ik had, was een complete windows machine in de serverruimte, waarop ik met remote desktop control mijn werk kon doen met eigenlijk maar één programma dat er niet voor Apple was, maar wel een heel belangrijke: het Dealer Management Systeem. Maar voor een studie lijkt me dit geen oplossing.

Navigatie

[0] Berichtenindex

[*] Vorige pagina

Naar de volledige versie