Supportvragen Mac > Hardware - Macintosh

Keuze laptop voor student

<< < (2/6) > >>

Mac OS X:
Eigenlijk zelfde advies als @Boiing:


M1
8GB intern of 16GB intern
512 Gb SSD
Hoes
Muis
Backup HDD 1Tb

gipsman:
Muis? Heb ik nooit gehad bij een macbook. Wel bij een mac in 2001. Smaken verschillen. En 512Gb/8Gb vind ook ik de perfecte middenweg.

MacFrankie:
Ik zie hier allemaal adviezen, maar eigenlijk kunnen we niks adviseren als de TS niet laat weten wat de eisen van de opleiding zijn!

puk1980:

--- Citaat van: MacFrankie, 24 juni 2022 - 19:24 ---Ik zie hier allemaal adviezen, maar eigenlijk kunnen we niks adviseren als de TS niet laat weten wat de eisen van de opleiding zijn!

--- Einde van citaat ---
https://www.ugent.be/ea/nl/voor-studenten/laptop.htm

Opmerkelijk:

--- Citaat ---ARM-gebaseerde processors zoals de Apple M1 kunnen problemen opleveren omdat die geen virtualisatie van Windows VMs ondersteunen.

--- Einde van citaat ---

nnsa:

--- Citaat van: MacFrankie link=topic=74779.msg629138 #msg629138 date=1656091464 ---Ik zie hier allemaal adviezen, maar eigenlijk kunnen we niks adviseren als de TS niet laat weten wat de eisen van de opleiding zijn!

--- Einde van citaat ---
Goed punt @MacFrankie… :thumpsup:
Ik dacht dat deze horde al genomen was… :blush:
Als er inderdaad veel alleen voor Windows geschikte software moet worden gebruikt, is het zelfs de vraag of je dan niet beter een Windows machine kan aanschaffen. VMware werkt nog niet vlekkeloos op M1 machines.

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

[*] Vorige pagina

Naar de volledige versie