Supportvragen Mac > Hardware - Macintosh

MacBook Pro met extern keyboard en monitor

(1/6) > >>

twdi:
Ik wil een groter scherm aan mijn macbook pro gaan gebruiken voor mijn thuiswerkplek.
Ik denk dat een Logitech MX een goed alternatief is voor de dure Apple toetsenboarden. In een review las ik, dat eigenlijk de standaard versie met ondersteuning voor Mac en Windows de beste keuze is ipv de mac-only variant. Klopt dat?

Wat ik echter in youtube filmpjes vaak zie, is dat de macbook op zijn kant staat (en nog dicht is) en dan met een extern keyboard en muis gebruikt wordt. Hoe start je dan zo'n macbook op? Om bij de aanknop te kunnen moet hij immers open. Of mis ik wat?

Macteach:
Welke versie Mac/Windows of alleen Mac versie van de MX je gebruikt is gewoon eigen voorkeur, maar de Mac only versie is er alleen in het wit, de combi-versie in zwart.

En ja, voor het starten na echt uitzetten moet je ‘m even opendoen.

UPDATE: De versie met numeriek deel is er nu ook voor de Mac in het zwart!

puk1980:

--- Citaat van: twdi,  1 juli 2022 - 13:21 ---In een review las ik, dat eigenlijk de standaard versie met ondersteuning voor Mac en Windows de beste keuze is ipv de mac-only variant. Klopt dat?

--- Einde van citaat ---

Het maakt niet echt uit. De Mac versies hebben tegenwoordig USB-C aansluitingen om op te laden. Ik heb de MX muis. Erg tevreden mee.

https://www.logitech.com/nl-nl/products/keyboards/mx-keys-mac-wireless-keyboard.920-009558.html

https://www.logitech.com/nl-nl/products/mice/mx-master-3s.910-006559.html

PatGel:
@Macteach:
En ja, voor het starten na echt uitzetten moet je ‘m even opendoen.
Ik heb nu enkele maanden een Mac Studio.Voorheen gebruikte ik mijn MacBook Pro met een extern scherm (34" Thunderbolt™ 3 Curved Monitor with 21:9 Wide Screen)Dit scherm was met 1 enkele kabel verbonden met de MacBook Pro.Om de Mac af te zetten duwde ik linksboven op het appeltje en dan op uitschakelen.Wanner de Mac dan uitstond,zette ik de stroom af,en klaar was kees,geen MacBook Pro open-of dichtklappen.Mijn Mac Studio is nu ook maar met 1 kabel verbonden met het scherm.Deze kabel levert stroom en data en verder alles wat je nodig hebt.

PatGel:
Dankzij de Thunderbolt 3 USB-C aansluiting sluit je je scherm met 1 kabel aan op je Macbook om op te laden en beeld door te sturen.

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie