Supportvragen Mac > Hardware - Macintosh

MacBook Pro start niet meer op

(1/4) > >>

Johan:
Een paar weken geleden is mijn Macbook Pro (2015) ermee opgehouden. 's Avonds heb ik hem dichtgeklapt, toen was er nog niets aan de hand. De volgende dag opengeklapt, maar in plaats van mijn inlogscherm te zien, werd ik aangestaard door een zwart scherm.

Ik heb PRAM/NVRAM en SMC resets gedaan, maar beide hielpen niet. Met behulp van een geleend iFixit setje heb ik zowel de accu als de trackpad losgekoppeld (en natuurlijk waar aangekoppeld), aangezien dat soms schijnt te helpen. Helaas, geen resultaat.

Heeft iemand nog suggesties?

nnsa:
Kan je hem aansluiten op een extern scherm om te zien of er nog leven inzit ?

Werkt de lader ?

https://support.apple.com/en-us/HT204267

Johan:
Er zit geen leven in. Niets te zien op een extern scherm. De lader werkt wel en hij laadt ook op.

De tips in je link had ik al geprobeerd. Had op andere websites de opties gezien over het loskoppelen van de accu en dan aanzetten, zo ook met de trackpad, maar beide mochten niet baten. Jammer, want bij anderen met hetzelfde probleem, hielp dat wel.

nnsa:
Op naar een technische dienst van Appleā€¦

Sypie:
Mocht je bereid zijn om de MacBook te openen dan zou het volgende nog iets kunnen zijn.

Probeer de PowerOnPads te vinden en kort te sluiten (minder dan 3 seconden) zo kun je uitsluiten/bevestigen of je toetsenbord of toetsenbord kabel defect is. Het kortsluiten van de 2 puntjes op het moederbord kan met een platte schroevendraaier of een verbogen paperclip.

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie