Nieuws, feedback en meer > Ingezonden mededelingen

Cyber Monday: MacX Video Converter Pro met heel erg veel korting

(1/1)

▫︎:
Cyber Monday: MacX Video Converter Pro met heel erg veel kortingBen je op zoek naar een Zwitsers zakmes voor video dan is MacX Video Converter Pro zeker een app die de moeite waard is. Deze converteert niet alleen ontzettend veel formaten, maar doet dat ook nog eens razendsnel dankzij de ingebouwde acceleratie.

En die formaten werden niet voor niets genoemd, MacX Video Converter Pro kan er meer dan 370 aan, waaronder MP4, MKV, AVI, FLV, HEVC/H.264, MOV, natuurlijk allemaal in HD en 4K, en heeft ook met MP3 geen enkele moeite. Daarbij kan je bij het downloaden van video's van websites  een wachtrij (batch) maken, en deze ook weer automatisch converteren, bijvoorbeeld naar MP4 en MP3.

 Cyber Monday: MacX Video Converter Pro met heel erg veel korting

Verder bespaar je met MacX Video Converter Pro enorm veel opslagruimte, grote video-bestanden kunnen maar liefst 90% verkleind worden, zonder waarneembaar kwaliteitsverlies. Daarbij kan je ook alles wat op je Mac te zien is opnemen, waardoor je ook streaming video in hoge kwaliteit kan vastleggen.

Als laatste kan je MacX Video Converter Pro ook gebruiken om je video's te corrigeren, door bijvoorbeeld het beeld bij te snijden, meerdere video's samen te voegen, ondertitels toe te voegen, de bit-rate of de frame-rate te corrigeren, hetzelfde met het volume, en nog veel meer.Cyber Monday aanbieding

Ter ere van Cyber Monday is MacX Video Converter Pro nu stevig in de aanbieding, voor een abonnement voor één jaar betaal je nu bijvoorbeeld $ 31,95 in plaats van $ 59,95 en voor een lifetime license is dat $ 39,95 in plaats van $ 99,95.

Diezelfde aanbieding geldt nu ook voor alle andere paketten van MacX, op de actie-pagina kan je ze allemaal bij elkaar vinden. #Aanbieding

CostasvandeVelde:
Staat op Bundlehunt voor 5,50 !

Max Gaav:

--- Citaat van: CostasvandeVelde, 30 november 2021 - 13:34 ---Staat op Bundlehunt voor 5,50 !

--- Einde van citaat ---
Hier dus. Maar MacX Video Converter Pro schijnt niet zo'n begerenswaardige app te zijn. In de huidige collectie heeft Bundlehunt m.i. sowieso niet veel te bieden. Volgende keer beter.

polleboos:
Ik gebruik MDRP, The Real One (zonder X)

GeorgeM:
Heb naar aanleiding van dit nieuwsbericht indertijd MacX Video Converter Pro gekocht.

Moest vandaag een site die ergens per ongeluk verwijderd was (had ik niks mee te maken) een oude versie via de Wayback Machine ophalen. Daar bleken Flash (.swf) filmpjes in te zitten, allemaal héél erg snel kunnen omzetten naar .mp4 met deze prima app.

Blij mee!  :thumbs-up: :worship:

Navigatie

[0] Berichtenindex

Naar de volledige versie