Nieuws, feedback en meer > Ingezonden mededelingen

Hoge Black Friday kortingen voor MacX Video Converter Pro

(1/4) > >>

▫︎:
Hoge Black Friday kortingen voor MacX Video Converter ProBen je op zoek naar een goede app om video te converteren dan kom je waarschijnlijk al snel uit bij MacX Video Converter Pro. Dit Zwitserse zakmes kan niet alleen bijna alle formaten aan die je maar bedenken kan (het zijn er meer dan 370), maar doet dat ook nog erg goed en snel.

Dat laatste is mogelijk door de Level-3 hardware acceleratie, waarbij de mogelijkheid van het aanmaken van een wachtrij (batch) ook bij meerdere conversies ervoor zorgt dat dit niet alleen snel gaat, maar dat je er ook niet bij hoeft te blijven. Daarbij kan je erg grote bestanden tot ruim 90 procent verkleinen, zonder dat je in verreweg de meeste gevallen ook maar iets van verlies aan kwaliteit zal kunnen zien.

Hoge Black Friday kortingen voor MacX Video Converter Pro

Nog de moeite van het vermelden waard: bij die meer dan 370 formaten die deze app aan kan zitten natuurlijk ook alle gangbare, denk aan MP4, MKV, AVI, FLV, HEVC/H.264, MOV of MP3.

En het is ook mogelijk om van meer dan duizend verschillende websites video naar binnen te halen in MP4 of MP3. En ook daarbij is het weer mogelijk om een wachtrij aan te maken, dus ook in dit geval ben je geen onnodige tijd kwijt.

Black Friday aanbieding

Het goede nieuws is dat MacX Video Converter Pro in verband met Black Friday en Cyber Monday op dit moment stevig in de aanbieding is. Voor een licentie van één jaar ben je nu maar $ 9,90 kwijt, en voor een ‘lifetime license’ betaal je nu maar $ 24,90 (dat is een korting van maar liefst 38 procent).

Het is ook mogelijk deze app eerst gratis uit te proberen, daarvoor klik je op deze link: download MacX Video Converter Pro free trial.


iSan:
Beetje een domme vraag, maar wat is verschil tussen deze en Handbrake?

MacFrankie:
Handbrake is gratis.

Handbrake ken ik, en deze bevalt goed, MacX Video Converter Pro ken ik niet, misschien is deze wel beter.

iSan:
Handbrake gebruik ik om Apple's .mov te converteren naar .mp4.

orange:
MacX Video Converter Pro heeft een mooie grafische schil gelegd over verder gratis beschikbare video-converters.

Zoals zoveel van die apps doen.

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie