Nieuws, feedback en meer > Ingezonden mededelingen

Verwijder duplicaten en ruim je Mac op met Mac Washing Machine X9

(1/1)

▫︎:
Verwijder duplicaten en ruim je Mac op met Mac Washing Machine X9Het is herfst, het perfecte moment om wat op te ruimen, ook op je Mac voordat je overstapt naar macOS Ventura. En daarom is er niets beters dan professionele software zoals Mac Washing Machine X9, afkomstig uit Intego's beroemde softwaresuite.

Macs zijn efficiënt en onderhouden zichzelf behoorlijk goed zonder tussenkomst van onze kant. Maar na verloop van tijd en bij veel gebruik kunnen ze toch langzamer gaan werken, of simpelweg overladen worden met onnodige bestanden. Zulke ongewenste bestanden en duplicaten verwijderen of je Mac automatisch organiseren doe je met Mac Washing Machine X9, een echte referentie op dit gebied.

Verwijder duplicaten en ruim je Mac op met Mac Washing Machine X9

Deze software wordt op dit moment te koop aangeboden voor € 19,99 in plaats van € 49,99 en deze aanbieding geldt maar voor een paar dagen.

Zeg vaarwel tegen ongewenste bestanden!

Er zijn veel bestanden op je Mac die je gewoon niet nodig hebt. Of het nu gaat om caches die niet meer in gebruik zijn of taalbestanden voor talen die je niet eens spreekt, er kan wat opschoning nodig zijn.

Verwijder duplicaten en ruim je Mac op met Mac Washing Machine X9

Mac Washing Machine X9 helpt je bij het opschonen van je Mac door deze bestanden op te sporen en te verwijderen, zodat je computer sneller en efficiënter kan werken.

Duplicaten? Welke duplicaten?

Met Mac Washing Machine X9 kunt je ook overtollige bestanden op je Mac verwijderen. Want ja, je hebt waarschijnlijk veel dubbele bestanden op je computer: dit zijn geen back-ups, maar simpele duplicaten waarvan je niet eens weet dat ze bestaan (en die je zeker ook niet nodig hebt).

Verwijder duplicaten en ruim je Mac op met Mac Washing Machine X9

De software van Intego identificeert deze onnodige bestanden en stelt je in staat ze met een enkele klik te verwijderen. Het ruimt je Mac op en geeft je schijfruimte terug, zodat je ruimte kunt maken voor de echt belangrijke bestanden.

Rommel is de grootste vijand van efficiëntie

Is je Mac een echte puinhoop geworden? Je hebt geluk, aangezien Mac Washing Machine X9 automatisch de jungle van bestanden op je bureaublad kan ordenen door elk bestand in een geschikte map op te slaan. Het kan je ook vertellen welke apps je het meest of het minst vaak gebruikt, zodat je ze in je Dock kunt plaatsen (of juist eruit kunt verwijderen).

Verwijder duplicaten en ruim je Mac op met Mac Washing Machine X9

Mac Washing Machine X9 is momenteel de helft goedkoper dan CleanMyMac, veel plezier!

Slechts een paar dagen is Mac Washing Machine X9 beschikbaar voor de actieprijs van € 19,99  (1 Mac/1 jaar) in plaats van € 49,99.

Verwijder duplicaten en ruim je Mac op met Mac Washing Machine X9

De software is compatibel met Mac OS X 10.12 (Sierra) tot en met het nieuwe macOS Ventura en M1 Macs en komt met een 30 dagen niet-tevreden-geld-terug-garantie. Dus ga je gang met je ogen dicht!

Voor een completere bescherming van Intego kun je de Intego Mac Premium-bundel krijgen, inclusief Mac Washing Machine X9, maar ook een robuuste antivirus (VirusBarrier), firewall, back-up en ouderlijk toezicht voor slechts € 29,99.

Mac Washing Machine X9 voor maar € 19,99, ik profiteer ervan!


Navigatie

[0] Berichtenindex

Naar de volledige versie