Nieuws, feedback en meer > Ingezonden mededelingen

MacX MediaTrans nu gratis, ter ere van World Backup Day

(1/2) > >>

▫︎:
MacX MediaTrans nu gratis, ter ere van World Backup Day Vrijdag 31 maart is het World Backup Day. Voor iPhone en iPad biedt Apple de optie voor een backup in iCloud, maar wat als je jouw backup data nodig hebt en iCloud heeft een storing, het internet uit valt, etc. Dan is de MacX MediaTrans World Backup Day Giveaway de oplossing.

Want juist dan is een locale backup de uitkomst, en die kan je maken met MacX MediaTrans. Die kan je dus gratis krijgen ter ere van de MacX MediaTrans World Backup Day Giveaway, je hoeft je alleen met je mailadres te registreren en je kan de app gebruiken. Wil je die ook in de toekomst blijven gebruiken, dan is de lifetime licence voor maar 29,95 dollar de beste optie. En daar krijg je ook nog MacX Video Converter Pro gratis bij (normaal gesproken ook $ 29,95).

MacX MediaTrans nu gratis, ter ere van World Backup Day

Daarin zitten trouwens nog veel meer opties, bijvoorbeeld de mogelijkheid om bestanden van je Mac naar je iPhone over te zetten, en omgekeerd. Maar ook het maken van playlists, het automatisch converteren van muziek naar AAC of mp3, het maken van ringtones voor je iPhone, en nog veel meer.

Hieronder vind je nog een aantal van de functies van MacX MediaTrans op een rij:


* Video's overzetten tussen iDevices en Mac met automatisch het juiste videoformaat en videogrootte
* Erg snelle back-ups van iPhone foto’s naar je Mac, en vice versa
* Converteer automatisch HEIC foto's
* Transfer eBooks en/of audioboeken en converteer ePub naar PDF of TXT
* Sla Word- en Excel-bestanden, PDF’s, en nog veel op je iPhone op met versleuteling
* Synchroniseer en beheer iPhone bestanden eenvoudig en zonder beperkingen
Twee apps als bonus bij aankoop van een levenslange licentie

Ter ere van World Backup Day is MacX MediaTrans op dit moment helemaal gratis te krijgen in de MacX MediaTrans World Backup Day Giveaway.

Schaf je meteen een lifetime licence aan, dan komt dat ook goed uit, op dit moment kost die maar $ 29,95 en daar krijg je ook nog MacX Video Converter Pro (normaal gesproken kost een licentie daarvan ook $ 29,95) en Do Your Data Recovery for iPhone (normaal gesproken 59 dollar) er bij.Quokka_61:
Of je hangt je iPhone of iPad aan je Mac, en doet dit alles via de Finder :music:

nnsa:

--- Citaat van: Quokka_61, 28 maart 2023 - 16:59 ---Of je hangt je iPhone of iPad aan je Mac, en doet dit alles via de Finder :music:

--- Einde van citaat ---
Of je laat gewoon de Advertorial in takt... :wink:

orange:
Leg eens uit? Gratis, maar als je die in de toekomst wilt gebruiken kan je hem kopen??


--- Citaat ---Die kan je dus gratis krijgen ter ere van de MacX MediaTrans World Backup Day Giveaway, je hoeft je alleen met je mailadres te registreren en je kan de app gebruiken. Wil je die ook in de toekomst blijven gebruiken, dan is de lifetime licence voor maar 29,95 dollar de beste optie.
--- Einde van citaat ---

Robert:
@orange: lijkt me niet zo moeilijk.

Door te registreren met je mailadres krijg je de huidige versie gratis, als je een lifetime license neemt dan zijn ook alle toekomstige versies inbegrepen.

Niet iets dat dat ze bij MacX MediaTrans verzonnen hebben, maar een model dat erg veel ontwikkelaars hanteren, waardoor ik aannam dat dit duidelijk was.

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie