Supportvragen iPad > iPad - Algemeen

Bij 'Schudden door herstel' komt de pop-up niet naar boven

<< < (2/2)

boiing:

--- Citaat van: JannyB, 17 augustus 2022 - 11:29 ---'Schudden door herstel'

--- Einde van citaat ---
Het is 'Herstel door schudden' :wink:..

Ik heb dat even uitgeprobeerd hier door een stukje tekst (handtekening uit een ontvangen email) met kleur en opmaak te copy-pasten in 'Instellingen' -> 'Mail' -> 'Handtekening' op een iPad. Dat komt inderdaad als platte tekst daar te staan, en na schudden en bevestigen komt de opmaak pas mee. Dát bedoel je dus.. Bijzonder is dat er in het venster staat 'Herstel kenmerken wijzigen' en niet 'Herstel typen' zoals bij het herstellen van tekst.

Als je op die plek een handtekening 'plakt' komt die ergens vandaan. Ik zou dus eens achterhalen of er verschil zit in hoe de verschillende gebruikers die tekst kopieëren of waar ze 'm vandaan halen. Daar moet het ergens zitten, niet in de iPad software.

JannyB:
'Schudden door herstel' hoe dom...  :withstupid:

We hebben verschillende functies en verschillende werklocaties. De diverse voorbeelden (mallen) en handleidingen heb ik zelf in het verleden gemaakt voor iedereen.  De bron is dus hetzelfde. Ik ga nu wel checken hoe collega's kopiëren en of de functie bij Notities wel werkt.

boiing:
Dat zou ik eens onderzoeken inderdaad. Misschien werkt het vanuit de ene app/programma wel en vanuit andere niet. Plakken ze het vanuit een email, een Word bestand, een andere app? Ik denk dat je de iPad zelf wel uitgesloten hebt als oorzaak, en plakken in het tekstveld in de Mail -> Handtekening instelling kan ook maar op één manier lijkt me. Dan moet het logischerwijs in de stap daarvoor zitten.

Overigens bijzonder dat je dit gevonden hebt, het is niet echt een geadverteerde 'feature' om het op die manier voor elkaar te krijgen. Kom het hier wel tegen waarbij de 'Community Specialist' zegt dat het niet kan, alleen op de Mac. Blijkbaar toch dus.

boiing:

--- Citaat van: JannyB, 17 augustus 2022 - 11:56 ---Ik ga nu wel checken hoe collega's kopiëren en of de functie bij Notities wel werkt.

--- Einde van citaat ---
En, is daar nog iets uitgekomen?

Navigatie

[0] Berichtenindex

[*] Vorige pagina

Naar de volledige versie