Supportvragen iPad > iPad - Algemeen

Documenten uit iCloud openen gaat traag

<< < (4/4)

Axhill:

--- Citaat van: nnsa, 28 september 2023 - 22:08 ---Zit er misschien een verschil in de instelling “Optimaliseer Gegevensopslag” ?

--- Einde van citaat ---
Ik zal er wel over heen kijken, want ik kan die instelling niet vinden.

Ziegler:

--- Citaat van: nnsa, 28 september 2023 - 22:08 ---Zoals je het beschrijft, lijkt het er op dat de bestanden op je iPhone staan en de bestanden op je iPad eerst moeten worden gedownload uit iCloud.

--- Einde van citaat ---

Dat is na een update. sowieso niet zo heel vreemd. Misschien moest de ruimte waar deze bestanden op het apparaat stonden gebruikt worden voor het installeren van het nieuwe OS?

nnsa:

--- Citaat van: Axhill, 29 september 2023 - 09:52 ---Ik zal er wel over heen kijken, want ik kan die instelling niet vinden.

--- Einde van citaat ---
Bij iCloud instellingen / Beheer Gegevensopslag kan je controleren of de bewuste documenten in iCloud Drive staan op locaal op de iPad / iPhone.

Als ze locaal staan openen ze sneller.

Axhill:
Nadat ik op de iPad één voor één de mappen en submappen had geopend, waarna de synchronisatie volgde, kon ik weer razendsnel op de iPad documenten openen.

Inderdaad heeft dus de update naar iOS17 voor vertraging gezorgd, maar wat vreemd dat je dan daarna alles handmatig moet openen voor de synchronisatie. Dat zou toch gewoon automatisch moeten gebeuren?

Waarschijnlijk heb ik dus toch iets verkeerd gedaan of iets nog niet aangevinkt…

nnsa:
@Axhill: ik denk dat je niets verkeerd hebt gedaan. Ik heb ook wel eens dat er niets in bijvoorbeeld de download folder verschijnt. Ik moet daar dan een dummy bestand in zetten om de boel weer aan de praat te krijgen. iCloud functioneert dus niet probleemloos…

Navigatie

[0] Berichtenindex

[*] Vorige pagina

Naar de volledige versie