Supportvragen iPad > iPad - Algemeen

Documenten uit iCloud openen gaat traag

(1/4) > >>

Axhill:
Sinds iPadOS 17.0.1 ervaar ik dat het openen van een document op mijn iPad vanuit iCloud véél trager is geworden dan voorheen. De bestanden zijn kennelijk nog niet gesynchroniseerd, want ik zie alleen het icoon met de cirkel. Op mijn iPhone SE verschijnen gewoon razendsnel de bestanden.

Ik heb een iPad Air 3e generatie. Is dit misschien een bekend probleem? Ik kan nog niets hierover op internet vinden.

nnsa:
Een icoon met een circel wil zeggen dat het bestand naar iCloud drive wordt geupload. Een zwart segmentje dat steeds groter wordt geeft de voortgang aan.

Maar ik kan dat cirkeltje niet plaatsen bij het openen van een document. Is het geen wolkje ?

Axhill:

--- Citaat van: nnsa, 25 september 2023 - 16:06 ---Maar ik kan dat cirkeltje niet plaatsen bij het openen van een document. Is het geen wolkje ?

--- Einde van citaat ---
Sorry, ik heb me wat onduidelijk uitgedrukt. Inderdaad een (PDF)-icoontje met een wolkje, wat bij activeren het witte cirkeltje toont. Daarna de volledige cirkel met het witte vierkantje erin en dan duurt het even voordat het document ook geopend wordt. Voorbeeld een pdf (kleurenstrip) van 51 Mb kost 67 seconden om te openen!

nnsa:
@Axhill: Duurt het ook zo lang als je bij de Router gaat staan ? en/of zit je niet per ongeluk op het verkeerde wifi netwerk ?

Axhill:
Nee, in de thuissituatie is niets veranderd. Via de iPhone SE staat het document in minder dan twee seconden op het scherm. Het probleem is pas opgetreden nadat ik 17.0.1 op de iPad zette…

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie