Ervaring levertijden iPad
reactie #25 geplaatst: 2 juni 2011 - 21:03
Vandaag de iPad2 besteld via Apple.nl.

Verzend datum 16 juni
Lever datum 24 juni

Ik ben benieuwd....

geplaatst door: Barro
Ervaring levertijden iPad
reactie #26 geplaatst: 4 juni 2011 - 18:17
afgelopen zondag besteld (vriendin) bij iCentre Almere, vandaag telefoontje dat hij/zij binnen is.
64GB, 3g, wit  :biggrin:
het was druk in de winkel, ze gingen als zoete ipads over de toonbank...
geplaatst door: peterdh
Sathu Thai Massage, Groet, Peter
Ervaring levertijden iPad
reactie #27 geplaatst: 4 juni 2011 - 19:32
Mooi voor jullie.  Ik heb 18 mei besteld op de apple site, maar tot op heden nada nix noppes.
Het schijnt wel verzonden te zijn overigens. Maar dat was 28 mei. Afijn nog ff wachten.

Vraag is wel of het wel zo verstandig is om via de site van apple te bestellen.    :crazy:

geplaatst door: zadeko
Linux opensuse fan en sinds Januari 2009 een iMac
Ervaring levertijden iPad
reactie #28 geplaatst: 5 juni 2011 - 10:39
@ Zadeko: Dat klinkt niet goed, wil hem graag voor mijn vakantie hebben, dus zojuist mijn bestelling bij Apple geannuleerd en online bij de Mediamarkt besteld.

Hoewel ze blijkbaar in de winkels niet meer op voorraad zijn, is dit online niet het geval en is de levertijd 1 tot 3 dagen (Zwart - 16G - Wifi + 3G). Een vriend van me bestelde daar vorige week ook en had de iPad2 idd binnen drie dagen in zijn bezit.

Ben (opnieuw) benieuwd.

geplaatst door: Barro
Ervaring levertijden iPad
reactie #29 geplaatst: 6 juni 2011 - 18:10
Afgelopen woensdag langs geweest bij Capi op Schiphol Plaza. Aldaar werd mij verteld: "We krijgen er morgen waarschijnlijk een paar binnen, bel rond half 2" (Ja, op hemelvaartsdag). Heb ik gedaan, er was inderdaad geleverd. Bij aankomst om 14:15 uur waren er nog een paar 16GB-wifi-modellen en één 32GB-3G, zwart. Die wilde ik :) Een vriend van mij is op mijn aanraden een paar uur later een 16GB-wifi gaan halen.

Ik heb er dus 1, gewoon van de plank! :) Ik wilde echt niet bestellen en wachten tot levering om dan voor de zoveelste keer voor de kat z'n viool een hele of halve dag thuis te zitten (niemand levert bij mij ooit op het beloofde dagdeel).

geplaatst door: Jules
Ervaring levertijden iPad
reactie #30 geplaatst: 7 juni 2011 - 08:39
Ben wel jaloers. Wacht al sinds 18 mei. Nog steeds niets.
Heb gewoon de 16g wifi. nix speciaals dus.

geplaatst door: zadeko
Linux opensuse fan en sinds Januari 2009 een iMac
Ervaring levertijden iPad
reactie #31 geplaatst: 7 juni 2011 - 21:37
http://www.mediamarkt.nl/mcs/catentry/IPAD-2-3G-WI-FI-16GB,10259,145001,170637.html

Zondag besteld en vandaag geleverd!! Nog steeds op voorraad.

Annuleren bij Apple was geen enkel probleem!

Gr.
Barro

geplaatst door: Barro
Ervaring levertijden iPad
reactie #32 geplaatst: 8 juni 2011 - 00:39
De iPads lijken wel erg gedoseerd te worden verspreid, op een nét even te laag tempo in minimale aantallen. Ik heb de voorraden van online aanbieders de afgelopen week in de gaten gehouden, en bij de meeste duurt het alleen maar langer. Bedrijven zoals Wehkamp en vergelijkbare dozenschuivers geven al 5 weken aan.

Afgelopen zaterdag Twitterde Saturn Hoofddorp dat ze een nieuwe voorraad hadden. "Hadden inderdaad" Want binnen 2 uur kon ik op het nippertje de laatste nog meenemen.

geplaatst door: DTPRonald
Ervaring levertijden iPad
reactie #33 geplaatst: 8 juni 2011 - 10:51
Fijn voor Barro, maar ik vindt het wel frustrerend dat na drie weken er nog steeds geen iPad op de deurmat ligt, en dat anderen binnen drie dagen al kunnen genieten van hun speeltje.

Als ik mijn pakketje traceer op UPS dan had hij er gister al moeten zijn...........

geplaatst door: zadeko
Linux opensuse fan en sinds Januari 2009 een iMac
Ervaring levertijden iPad
reactie #34 geplaatst: 8 juni 2011 - 21:48
Ik begin me bijna schuldig te voelen.....

Maar het is het wachten waard hoor

:biggrin:

geplaatst door: Barro
Ervaring levertijden iPad
reactie #35 geplaatst: 9 juni 2011 - 12:07
Vanmiddag zou ie moeten komen. Er was iets mis gegaan in het traject van UPS.

Apple gebeld en men vond dit erg vervelend.
Ondanks dat men er aan de Apple zijde niks aan kon doen krijg toch een presentje toegestuurd.  :thumbs-up:

Ben wel benieuwd wat het is. In ieder geval erg attend.

geplaatst door: zadeko
Linux opensuse fan en sinds Januari 2009 een iMac
Ervaring levertijden iPad
reactie #36 geplaatst: 9 juni 2011 - 12:24

Citaat
zadeko om 12:07, 9-06-2011
Ben wel benieuwd wat het is.

Een tweede iPad..?   :wink:

geplaatst door: Robert