Supportvragen iPad > iPad - Algemeen

FaceTime aan de gang krijgen

(1/1)

Ehrbacher:
Ik krijg FT niet aan de gang op de iPad. Ingelogd met AppleID, de nieuwste software erop, snelle WiFi beschikbaar en werkend, en dan FT activeren via Instellingen/Facetime. Na het invullen van het e-mailadres van het Apple-ID verwacht ik het wachtwoordveld maar het wieltje blijft draaien tot Sint Juttemis en daarna volgt de melding dat de FT-server niet bereikbaar is. En dat al dagenlang. Of doe ik iets fout ?
Als hetzelfde doe in de FT-app zelf, geeft dat hetzelfde resultaat, nu wel de wachtwoordoptie maar daarna komt Sint Juttemis om de hoek kijken met als resultaat: Geen verbinding met de FT-server.

ouwemac:
Hier geen probleem al is het op een iPhone SE via 5G
Heb je gecontroleerd of e-mailadres en telefoonnummer aangevinkt zijn in de app?

ouwemac:
Hier een linkje
Ik heb even op de iPad gekeken maar daar werkt ook alles normaal.
In de link kun je alle face time instellingen nalopen.

Ehrbacher:
Collega's,

Even een update. gisteren zeker 4 uur gecommuniceerd met de laagste tot de hoogste deskundige van Apple/ Ierland ( ik denk dat hij naast Tim Cook woont, zo hoog :-) ) en het probleem is ver boven mijn kennis. Ze zijn er nog niet uit wat het nu is. Zodra ik het weet en het weer werk meld ik me.

boiing:
Het is eerder voorbij gekomen: soms staat er iets verkeerd aan Apple's kant en moeten zij het oplossen. Dat lukte in die gevallen toen ook. Misschien moet Tim zelf even in actie komen.

Navigatie

[0] Berichtenindex

Naar de volledige versie