Supportvragen iPad > iPad - Algemeen

iCloud - gelezen boek behouden

(1/6) > >>

Axhill:
In iCloud heb ik magazines en boeken staan.
Wanneer ik die wil lezen, wordt het bestand in de iPad binnengehaald.

Nadat ik het boek c.q. magazine heb gelezen, wil ik dat bestand weer van mijn iPad af hebben, maar niet uit iCloud verwijderen (misschien wil ik later nog iets nalezen).

Volgens mij kan ik echter alleen kiezen voor verwijderen op de iPad en dan verdwijnt het boek ook uit iCloud (wat ik dus niet wil).

Hoe kan ik dit oplossen?

boiing:

--- Citaat van: Axhill,  3 april 2022 - 21:50 ---Volgens mij kan ik echter alleen kiezen voor verwijderen op de iPad en dan verdwijnt het boek ook uit iCloud
--- Einde van citaat ---
Al geprobeerd? Ik krijg altijd de keuze 'Verwijder download' of 'Verwijder overal', met in kleine letters de uitleg daarbij. Precies wat je wil dus.

Axhill:
Nee hoor, als ik op de iPad het gelezen boek selecteer, dan heb ik alleen de keus uit: Deel - Dupliceer - Verplaats - Verwijder en Meer: (Markeringen, Kopieer, Nieuwe map net onderdeel en Comprimeer).

Verwijderen is echt verwijderen...

Op de iCloud drive komen ze dan in de map "Recent verwijderd".

Daar kan ik ze dan wel weer uitplukken en terugzetten in de juiste map op de iCloud Drive, maar is dat niet een beetje erg omslachtig?

Axhill:
met iPad OS 15.4.1

Axhill:
Iki zie trouwens nu dat die map "Recent verwijderd" alleen in de iCloud drive op mijn iPad staat, maar niet op de iCloud Drive op de Mac. Eens kijken hoe dat op de website is.

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie