Supportvragen iPad > iPad - Algemeen

iPad 2 opstart probleem

(1/4) > >>

metoalent:
Ik zag een leuk onderwerp voorbij komen op dit forum over het gebruik van een oude iPad.

Dus ik mijn (altijd goed werkende) iPad 2 uit de la gehaald, waar die al een jaar of zo in ligt. Eerst maar eens opladen, dacht ik. Aan de oorspronkelijke adapter geplugd. En na een paar seconden komt het Apple logo in beeld.

Na 11 seconden wordt het beeld zwart. Na 6 seconden komt het Apple logo weer tevoorschijn, Na 11 seconden wordt het beeld weer zwart, enz, enz.

Een geforceerde herstart gedaan. Aan/uit knop en Home knop beiden ingedrukt houden. Toen kwam de melding om de iPad aan te sluiten aan iTunes.

Oké, de iPad aangesloten op mijn iMac, maar er gebeurde niets. Geen Apple logo. Indrukken van de aan/uit knop en Home knop had ook geen effect.

Toen aangesloten op mijn hub, die heeft ook een oplaad ingang. Ja nu kan ik weer zover komen dat ik de melding krijg om de iPad aan te sluiten. Maar de iMac ziet de iPad niet. Niet in iTunes, niet in Finder, niet bij Systeemoverzicht-> USB.

Iemand nog tips voor deze iPad? Of moet ik die als overleden beschouwen?

nnsa:
Heb je deze iPad wel met een originele kabel direct op een USB-poort van je Mac aangesloten ? [dus ook geen adapters er tussen].

https://www.appletips.nl/oplossing-iphone-ipad-werkt-niet/

metoalent:
@nnsa
Jep, met originele geel verkleurde kabel rechtstreeks aangesloten op de USB poort op mijn iMac.
En ook overige tips van www.appletips.nl gedaan. Tot dusver geen resultaat.

nnsa:

--- Citaat van: metoalent, 14 februari 2022 - 16:02 ---Tot dusver geen resultaat.

--- Einde van citaat ---
Laat de iPad dan eens een flink aantal uren aan de lader liggen.

Lt. Acid:
Ik heb gisteren net hetzelfde gedaan met mijn ipad 2 die al meer dan 2-3 jaar in de kast lag en ben ermee in een gelijkaardig scenario gelopen. Ik had m graag weer als 'TV' in de wagen gemonteerd.
Wat bij mij hielp: de lege iPad 3 uur aan de lader laten hangen, niet aan de mac (Er stond initieel een animatie boven de connector om deze in te pluggen in itunes en leek maar niet op te laden). Daarna  een geforceerde herstart uitgevoerd (aan/uit knop en Home knop beide ingedrukt houden).
Na reboot startte hij weer op in de laatste iOS versie. Deze iPad was zo goed als 'leeg' (enkel de verplichtte standaard apps + netflix, yeloTV, Youtube en HUE), maar ik kon 'm amper gebruiken. Ellendig traag.... :sad:
Nu heb ik 'm terug naar fabrieksinstellingen gebracht, Maar ja... wat gaan we ermee doen?

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie