Supportvragen iPad > iPad - Algemeen

iPad nog bruikbaar?

(1/4) > >>

catmen:
Ik heb voor de lol mijn eerste iPad nog eens opgeladen model MC769NF/A met iOS versie 9.3.5 zo eentje met nog een brede oplaad stekker.

Hij heeft bijna geen geheugen over en is bere traag, ik vraag mij af wat ik er nog mee kan doen? Bvb om mijn digitale krant te lezen, zou wel handig zijn als mijn recentere iPad batterij weer eens plat is omdat ik vergat hem aan de lader te hangen.

Er staan nog allerlei apps op (waaronder die niet meer werken/starten, zoals een eenvoudig game app je) ik zou ook alle App's op deze oude iPad en die ik op de recente iPad heb hier willen wegdoen, ik moet er echter voor zorgen dat ze ook niet verdwijnen dan van de huidige iPad/iPhone en MacBook, hoe doe ik dat? Iets dat nog wat werkt wil ik niet weggooien maar ongebruikt in een schuif is ook spijtig.
Alvast bedankt voor respons.

nnsa:
Je kunt er een klokje van maken, of een fotolijstje etc. etc. Je kunt hem ook met je versterker verbinden als audio-app. Om ruimte te winnen zou je om te beginnen de niet te (gaan) gebruiken apps kunnen verwijderen. Deze blijven gewoon op je andere devices aanwezig.

Pudding:
wij hebben de eerste iPad nog in gebruik als Netflix unit....battery is nog steeds prima...kwaliteitje hoor, serieus

orange:

--- Citaat ---...ik zou ook alle App's op deze oude iPad en die ik op de recente iPad heb hier willen wegdoen, ik moet er echter voor zorgen dat ze ook niet verdwijnen dan van de huidige iPad/iPhone en MacBook, hoe doe ik dat?...
--- Einde van citaat ---
Als je iets op het ene device verwijdert, betekent dat niet dat het op al je devices verdwijnt natuurlijk.

Dat zou een ietwat onhandige werkwijze zijn.  :happy:

Je kunt dus rustig die oude iPad zo leeg mogelijk maken, zonder ongerust te zijn dat je die apps op je andere iPad kwijt bent.

Flix:
Sowieso beginnen met het ding volledig te resetten.

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie