Supportvragen iPad > iPad - Algemeen

Update voor iPad terugdraaien?

(1/2) > >>

catmen:
Kreeg melding dat er een nieuwe update voor ipad was, voerde deze uit (15.5) bleek een schromelijke vergissing, dit moet er terug af, youtube filmpjes spelen  niet meer vloeiend af, onderbreken en zie dan een draaiend wieltje in het scherm, ook wanneer ik bvb mackfreak forum maar ook andere sites wil openen krijg in rechter bovenhoek een draaien wieltje voor even, dingen die voor de update niet gebeurden, de update moet er terug af.

Hoe doe ik dat zonder veel "vodden" ?

MacFrankie:
Niet, tenzij je een hele recente (iTunes) backup hebt.

Voor het complete beeld:
Wat was de voorlaatste iPadOS versie?
Welke iPad?

boiing:
Geef het even de tijd, herstart de iPad eens, sluit al je apps af, is je internetverbinding in orde? Kan me niet voorstellen dat een update an sich dit veroorzaakt.

GeorgeM:
Updates van het besturingssysteem terugdraaien kan bij Apple alleen maar in de eerste dagen net nadat een update uit is gebracht. iPadOS 15.5 is er al even, dus terug kan je niet meer.

Maar boiing heeft helemaal gelijk, het is erg onwaarschijnlijk dat dit komt door 15.5, zeker als je deze problemen nog niet had bij 15.4. Ik zou de iPad eerst een keer herstarten. Dus echt helemaal uitzetten, en dan weer aan.

catmen:

--- Citaat van: MacFrankie,  6 juli 2022 - 11:19 ---Niet, tenzij je een hele recente (iTunes) backup hebt.

Voor het complete beeld:
Wat was de voorlaatste iPadOS versie?
Welke iPad?

--- Einde van citaat ---
Neen geen recente back up en voorlaatste versie weet ik ook niet meer, ben daar zo niet mee bezig, installeer gewoonlijk de aangeboden download zonder vragen bij te stellen en dat verloopt gewoonlijk goed maar dit maakte  ik nog niet mee, ik lijk wel terug met mijn oude ipad aan het werken.
Ga het even de tijd geven, zoals andere reactie voor steld, heb wel de upgrade gedownload en ge installeerd in de daguren en zonder aan de stekker te zitten, mogelijk speelt  dat ook een rol.

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie