iPad vraagt om het bijwerken van Apple ID
geplaatst: 4 november 2018 - 15:31
Sinds de laatste upgrade vraagt de iPad van mijn echtgenote om het bijwerken van een apple ID dat van mij is, en dan ook nog met een emailadres dat ik reeds geruime tijd geleden heb gewijzigd. de iPad werkt op de apple ID van mijn echtgenote en doet verder alles wat moet. De iPad blijft echter vragen om het bijwerken van een apple ID dat voorzover ik kan nagaan op die hele iPad verder nergens voor gebruikt wordt. We hebben echter in onze onnozelheid ooit wel deze iPad, mijn iPad en MBP in een gezin opgenomen omdat we aangeschafte boeken wilden delen. Nooit moeten doen, hoop gedoe. Maar dat gezin is inmiddels opgeheven (dwz op de apple devices). Als ik de route voor het bijwerken volg dan belanden we in krochten van vertrouwde telefoonnummers, verificatiecodes en accounthersteltermijnen van de apple paranoia. Wat is dit? Waarom begint de iPad van mijn vrouw die draait op haar apple ID te vragen naar het bijwerken van apple ID van mij dat inmiddels gewijzigd is. Wie kan mij hier wegwijs in maken?
geplaatst door: okkehel
antw: iPad vraagt om het bijwerken van Apple ID
reactie #1 geplaatst: 4 november 2018 - 16:17
Lijkt op het probleem in dit draadje? Kijk eens naar de Apple Support pagina die daar genoemd wordt, daar staan alle services waar je moet uitloggen met je oude AppleID.
geplaatst door: boiing
antw: iPad vraagt om het bijwerken van Apple ID
reactie #2 geplaatst: 5 november 2018 - 01:31
Heb de support pagina gevolgd maar geen effect. En voor de duidelijkheid: de iPad vraagt niet om het bijwerken van het apple ID waarmee ingelogd is op de iPad, maar om het bijwerken van een ander apple ID. Namelijk die van mij.
geplaatst door: okkehel
antw: iPad vraagt om het bijwerken van Apple ID
reactie #3 geplaatst: 5 november 2018 - 14:14
Heb je al eens op je vrouws iPad gekeken bij family sharing?
Of gewoon even grasduinen in haar apple ID, misschien staat daar nog ergens verdwaald jouw ID.
geplaatst door: ouwemac
Rawạng kho wid d̂wy ระวังโควิดด้วย. Swasdii Khrab Khun  สวัสดี ครับ คุณ
antw: iPad vraagt om het bijwerken van Apple ID
reactie #4 geplaatst: 8 november 2018 - 21:47
Ik ken de situatie. Heb dit al eens bij de hand gehad met de iPhone van mijn echtgenote. Ik meen mij te herinneren dat het toen kwam door een app die zij ooit eens had gedownload met mijn Apple ID. Het verwijderen van die app en opnieuw installeren via haar app store account was de oplossing.
geplaatst door: Jurriaan
SE iOS 14 | Air2 iPadOS 14 | iMac 24” ‘08 | Rapoo 6010b | Logitech K380