Supportvragen iPad > iPad - Apps

A4 Scanner (Canon Lide 400) voor de iPad?

<< < (2/3) > >>

puk1980:
Of koop een goedkope all-in-one printer/scanner met Wifi die je wél via de iPad kunt gebruiken. Zoals orange al aangaf.

nnsa:

--- Citaat van: orange, 28 november 2021 - 13:15 ---Voor WiFi/netwerk scanners/all-in-ones zijn er van diverse merken apps te krijgen waarmee je vanaf je iPhone rechtstreeks kunt scannen (en printen).


--- Einde van citaat ---

Thx.  :thumbs-up:

catmen:
Ik deed of probeerde nog niets, achtergrond van mijn vraag is dat de (spotgoedkope) all-in-one printer van de zoon/ kleindochter door zèèr weinig gebruik niet (goed) werkt agv inkt uitdroging. Oplossing van de papa, dan print ik wel op mijn werk wat je nodig hebt,  is ze bij ons, is er ook geen enkel printprobleem.
Scannen dan, van school kregen ze een nieuwe school iPad met aangepaste software en dergelijke, huiswerk word er op gemaakt enz.  thuis word gebruik gemaakt van Windows laptop en Samsung smartphones dus dat printen en scannen zou voornamelijk in functie van de school iPad nodig (kunnen) zijn. Ik zou zelfs bereid geweest zijn haar een scanner cadeau te doen, maar dan moet het wel werken natuurlijk. Andere respons van de helpers lees ik natuurlijk ook met de nodige aandacht.

boiing:
Aansluiten op iPad kan dus niet zoals gezegd. Moet er zo vaak iets gescand worden door de kids? Scannen via Notities voldoet meestal prima denk ik, en kost niks. Je kunt het op z'n minst eens proberen op die manier.

catmen:
Weet niet of er regelmatig moet gescand worden, weet wel dat ik al een aantal malen de vraag kreeg wat af te printen dat via mail naar mij werd verzonden of de vraag iets te scannen uit een tijdschrift dat dan moest dienen in een cursus of voor spreekbeurt, zo kreeg ik van iemand op mijn ex bedrijf waar ik werkzaam was een schematisch overzicht van een biologische waterzuivering unit, ik print dat dan voor haar maar de bedoeling is dat wat te staven met afbeeldingen die dan weer uit de bedrijfs folder komen en gescand worden hier, de hulp die ik haar bied op dat gebied heb ik thuis nooit gekregen, bij ons thuis vroeger was het motto “als je uit een werkmans broek valt is dat ook je toekomst” gelukkig heb ik bewezen dat dit niet hoeft juist te zijn, vrouwen die hoorden vroeger ook achter het fornuis zei men (zeer lang geleden)

het is ook zo wat het enigste wat ik nog kan doen want helpen bij wiskunde veroorzaakt al hevige hoofdpijn🥴

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

[*] Vorige pagina

Naar de volledige versie