Supportvragen iPad > iPad - Apps

Alternatieve app voor DMSS?

(1/3) > >>

Evolet:
Hai,

Wij zijn vorig verhuisd en onze bel (alhua) werkte met de app iDMSS op onze iPad die aan de muur hangt. Alles werkte prima. Een tijdje geleden kwam er dan een update naar DMSS. Sindsdien hebben we heel wat problemen... De camera’s werken nog prima, maar de bel niet meer. Eerst kwamen de oproepen door met vertraging (enkele minuten), nu komen ze helemaal niet meer door. Ik lees op internet dat ik niet de enige ben. Wel erg lastig aangezien we nu dus niet horen wanneer er iemand aanbelt  :withstupid: Is er een andere app die ik kan gebruiken? Ik ben een leek op dit gebied, dus graag een basic uitleg  :blush:

Bedankt!

Evo

orange:
Ik kan nergens een Alhua deurbel vinden.
Bedoel je wellicht Dahua?

Anyway is er volgens mij niet echt een iPadOS of iOS alternatief voor iDMSS beschikbaar.

Evolet:
Idd, als ik erop zoek staat er steeds Dahua, maar op onze deurbel staat wel degelijk Alhua. Ik veronderstel dat het hetzelfde is... Ik vind dus ook geen alternatief :-(

orange:
Nee, ik ben bang dat je even het geduld zal moeten hebben tot een nieuwe update (die zal er vast komen met dit aantal klachten).

Evolet:
Ik heb nu een app gedownload en het aan de praat gekregen! Evoplus is het. Ik heb alleen nog maar de bel erop gezet, ik ga nu ook eens proberen de camera’s erop te zetten. Voorlopig werkt alles al, dus ik ben tevreden. Ik heb het wel nog niet geprobeerd als ik van huis ben.

Groetjes,

Evo

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie