Supportvragen iPad > iPad - Apps

Klein probleem met Google Translate

(1/4) > >>

srna513006:
iPad Air 2020 met 15.1

Als ik op mijn bovengenoemde iPad de app Google Translate open en daar de te vertalen tekst invoer dan gaat het invoeren van de eerste 8 regels goed, m.a.w. de bovenkant van het toetsenbord blijft onder de in te voeren tekst staan.

Als ik dan na het invoeren van de 8e regel op ‘Enter’ klik blijft de cursor op het eind van de 8e regel staan maar schuift de bovenkant van het toetsenbord naar boven waardoor ik alleen nog maar de bovenste 4 ingevoerde regels zie.

Als ik dan naar beneden naar de 8e regel wil scrollen gelukt dat niet want het beeld trilt dan en na herhaaldelijke pogingen lukt het dan soms weer wel.
Dit is bijzonder irritant en naar ik hoop op te lossen.

Is het soms een instelling?

nnsa:
Ik kan dit probleem niet reproduceren. Als ik op Enter druk, dan wordt de vertaling uitgevoerd, maar is nog steeds alles goed toegangkelijk. Zowel toetsenbord, als invoer in Google Translate.

Klein probleem met Google Translate

srna513006:
Hmm, ik weet helaas niet hoe ik dit fenomeen in beeld moet brengen.
Mijn vrouw beweert dat dit ook al bij onze vorige iPad 4 Mini het geval was, dit durf ik echter niet te bevestigen omdat ik voordien altijd mijn MBP gebruikte.
Ik zal wel even kijken of ik nog aanvullende informatie kan doorgeven.

nnsa:

--- Citaat van: srna513006, 17 november 2021 - 10:35 ---
Ik zal wel even kijken of ik nog aanvullende informatie kan doorgeven.

--- Einde van citaat ---

Dat zou welkom zijn. Je kan op de iPad een screenshot maken door tegelijk op aan/uit + volume up te drukken. En dan meteen op de gemaakte afbeelding links onder in scherm om hem eventueel te bewerken. Het lastige gedeelte ontstaat als de afbeelding te groot blijkt voor MacFreak.

nnsa:
Misschien levert deze info van Apple nog nieuwe inzichten op ?

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie