Supportvragen iPad > iPad - Apps

VLC default ondertiteling taal op iPad

(1/2) > >>

Groentenboer:
Is het mogelijk om in VLC op de iPad de taal van de ondertiteling vast te zetten. Ik speel .mkv bestanden af. Na afloop van een aflevering (.mkv bestand) begint netjes de volgende aflevering te spelen alleen wel met Engelse ondertiteling. Ik moet bij iedere nieuwe aflevering de ondertiteling taal van Engels naar Nederlands zetten.

Alvast bedankt.

nnsa:

--- Citaat van: Groentenboer,  5 december 2021 - 12:25 ---Is het mogelijk om in VLC op de iPad de taal van de ondertiteling vast te zetten.

Alvast bedankt.

--- Einde van citaat ---

Converteer je zelf naar .MKV, dan zou ik alleen de NL ondertitels bij conversie kiezen.

Volgens mij kan je alleen op VLC voor de Mac de voorkeurtaal van de ondertitels aangeven.

Groentenboer:
Bedankt voor de tip. Ik gebruik MakeMKV. Hoe kan ik er voor zorgen dat alleen de NL ondertiteling wordt ingebakken in het mkv bestand?

Ik heb al een aantal series omgezet naar .mkv en ik wil liever niet deze series nogmaals omzetten naar mkv. Dus als er een andere oplossing is, dan hoor ik het graag.

puk1980:

--- Citaat van: Groentenboer,  5 december 2021 - 12:46 ---Hoe kan ik er voor zorgen dat alleen de NL ondertiteling wordt ingebakken in het mkv bestand?

--- Einde van citaat ---
Door de rest eruit te halen?
https://emmgunn.com/wp/mkvtools-home/

Groentenboer:
Bedankt.
Net geleerd hoe ik alleen de NL ondertiteling kan insluiten in een .mkv bestand.

Maar ik wil ook nog wel graag een antwoord op mijn initiƫle vraag: Is het mogelijk om in VLC op de iPad de taal van de ondertiteling vast te zetten? Weet iemand dat?

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie