Supportvragen iPad > iPad - Technische vragen

Functie uit foto uitknippen werkt, maar “plakken” niet

(1/1)

Hansll:
Een maand geleden ontdekte ik de nieuwe functie dat door mijn vinger op een foto in de bibliotheek te leggen het onderwerp werd omlijnd en uitgeknipt. 
Een handige functie al is het mij na het “knippen” of ‘kopiëren” maar 1 keer gelukt om het onderdeel weer ergens te plakken. Het uitgeknipte onderdeel als aparte foto lukt bewaren lukt wel steeds.
Hebben anderen ook last van de gebrekkige functie?  Is er een gebruiksaanwijzing nodig die ik nog niet ken?
IPad Air 3e generatie
Update 16.4.1

nnsa:
Je kunt deze handeling gebruiken om tekst of een persoon / voorwerp uit de foto te kopiëren.

De handeling die ik doe is als volgt: ik druk ‘heel even’ op de persoon en verplaats die een stukje. Dan laat ik de persoon los van de vinger. Even daarna verschijnt bij mij een menu boven de persoon met Kopieer | Deel… en er komt een witte lijn rond de persoon of voorwerp.

Functie uit  foto uitknippen werkt, maar “plakken” niet

Hansll:
Dat weet ik (zie titel van het bericht) maar het gaat om wat daarna komt. Delen, als een nieuwe foto die ik apart opsla lukt ook. Maar het neerzetten (plakken)  van het uitgeknipte onderdeel bijvoorbeeld in een andere of dezelfde foto, lukt niet. Daar gaat de vraag over.

nnsa:

--- Citaat van: Hansll, 25 april 2023 - 16:42 ---Maar het neerzetten (plakken)  van het uitgeknipte onderdeel bijvoorbeeld in een andere of dezelfde foto, lukt niet. Daar gaat de vraag over.

--- Einde van citaat ---
Ik denk dat dit aan het programma ligt, waarin je het weer wil plakken. In bijvoorbeeld Canva en MS Word is dit geen probleem…

Functie uit  foto uitknippen werkt, maar “plakken” niet

VwVanFan:
Plakken in notities werkt ook goed, vandaar kun je het weer delen, cq versturen.

Succes.

Navigatie

[0] Berichtenindex

Naar de volledige versie