Supportvragen iPad > iPad - Technische vragen

[Opgelost] iOS GPS data komt niet meer naar navigatie-app op iPad mini

<< < (3/4) > >>

MacFr:
OPGELOST!

beste MF's,
Hartelijk dank voor al uw bijdragen!

Goed bericht: alles werkt weer maar wel mét het schaamrood op mijn kaken  :blush:
U heeft ALLEN gelijk, het blijkt toch een mini-Cellular te zijn. We hebben ook nog een andere iPad-basis (had ook problemen, nu ook opgelost) en daar is (natuurlijk) géén GPS-lokatie op te krijgen. In de gespannen sfeer dingen door elkaar gehaald helaas.

In de vertwijfeling die ontstaan was op mijn iPadmini-Cellular omdat er ook andere funktionaliteit niet meer (goed) werkte, én de noodzaak om het wél werkend te hebben bij ons snelle vertrek naar Nederland, maakte dat ik niet goed meer keek en onderzocht. Het spijt me dat ik u zo in verwarring bracht.
Gelukkig bent u niet alleen technisch deskundig maar zag u ook kans mij weer met de voeten op de grond te krijgen mét goede adviezen en de juiste vragen aan mij.

Dankzij de verschillende suggesties  ging er een lampje bij me branden: ik had in de afgelopen jaren toch wel wat sores gehad met de iPad en met app's erop-eraf gestoeid. Gevolg een behoorlijk vervuilde iPad met bijna vol geheugen.
Gekozen voor een volledige "opschoning", dus volledige reset alsof "te koop". Daarna weer moeizaam alle app's installeren, en zie: Het werkt weer zoals bedoeld !! U heeft mij / ons weer gelukkig gemaakt !  :shakehands: :worship: Het is fijn zo een fijne community te kunnen en mogen raadplegen.

Met vriendelijke groeten uit Frankrijk,
Ron

orange:
Top. Fijn dat het weer werkt.
En vergissen is menselijk.

boiing:
:wink: :thumbs-up:

GeorgeM:
En nu zit ik héél erg hard te broeden op een vraag die zo ingewikkeld is dat boiing nog even onder ons zal blijven.

Want volgens mij missen we ‘m allemaal…

Hajonides:
 :thumbs-up: @GeorgeM

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

[*] Vorige pagina

Naar de volledige versie