Supportvragen iPad > iPad - Technische vragen

iPad en USB

<< < (2/2)

Flix:


--- Citaat ---Paul Sondervan om 21:27, 5-06-2010
Die USB sleutel wordt uitgelezen via de browser, dus ik zou niet weten waarom dat niet zou werken.
--- Einde van citaat ---

Daar ga je al: er is geen (soort van standaard) directe verbinding tussen een browser een een USB poort. Daarvoor heb je nou een OS nodig, voorzien van allerlei drivers en plugins; en dat is niet iets waar je aan denkt bij het iPhone OS (wat ook de iPad bedient)
Uiteraard: proberen kan altijd; maar wees niet te hoopvol.
(zoals hierboven door Hsmeets ook duidelijk uitgelegd.)

ChrisG:
De dongel wordt door de mac gezien als keyboard. Dat merkte ik toen ik de dongel als normal user in mijn imac pro drukte. Hij wilde toen een keyboard toevoegen en ik moest hiervoor een admin wachtwoord inkloppen. Dus ik vermoed, dat het voor de ipad het zelfde zou moeten werken.En aangezien een ipad een keyboard kan hebben dacht ik eigenlijk, waarom zou de dongel niet werken. Ik heb hier een usb lezer voor een ipod photo liggen maar die doet het niet op de iphone. Dus die zal het ook niet doen op de ipad. Maar je weet maar nooit.

het ModeratorTeam:
Verplaatst naar ons nieuwe iPad-forum

sundance:
http://www.dealextreme.com/search.dx/search.iPadBijna onderin staan de usb-adapters.

Cailin Coilleach:
Tja... Er was laatst wel iemand die een Apple USB toetsenbord via de dock connector aan z'n iPad had aangesloten (de iBook G3 + iPad mod). Die werkte uitstekend. Maar of het ook werkt met die dongle? Geen flauw benul en helemaal niemand hier zal je dat kunnen vertellen.Mede omdat je niets verteld over de dongle zelf (merk, fabricant, type). Proberen is dus het devies! Desnoods bij een bedrijf waar je de camera connector weer terug kan sturen/geven als hij je niet bevalt.

Navigatie

[0] Berichtenindex

[*] Vorige pagina

Naar de volledige versie