Supportvragen iPad > iPad - Technische vragen

Nieuwe iPad 2021 al na kwartier stuk

(1/5) > >>

TIM-APPLE:
IK heb vorige week een nieuwe instap iPad 64GB model 2021 gekocht. Heelaas heb ik niet lang van mijn iPad kunnen genieten die was namelijk al meteen stuk. Bij het typen van text vershennen er vreemde tekens langs het toetsenbord en de text vlakken waarin je de text doet typen. IK heb mijn iPad vervolgens opnieuw ingesteld en alles ge-update niets hielp. volgens de verkoper van de winkel waar dat ik de iPad heb gekocht. Is er iets mis met de cpu van mijn iPad maar het kon ook aan het scherm liggen. Maar hij denkt eerder dat het de cpu is. Mijn geluk is dat ik hem heb kunnen omruilen aangezien ze nog op voorraad waren. Die nieuwe heeft dit probleem gelukkig niet. Nu is mijn vraag heeft er iemand ervaring met dit probleem zijn er meerdere mensen die tegen deze problemen  zijn aangelopen met hun iPad model 2021. Of ben ik de enige.

JPZ:
Dat gebeurt al zolang er electronica is, niks alarmerends, geen trend. En gelukkig heb je dus onder garantie een nieuwe gehad, probleem opgelost.

orange:
Shit happens, once in a while.

Je kan wel eens pech hebben, en alles kan kapot (zijn).
Niet teveel over nadenken.

TIM-APPLE:
Shit happens dat klopt. maar daar is mijn vraag nog niet mee beantwoord mijn vraag was of dit een bekend probleem is met de iPad model 2021. Ik zou namelijk willen weten of er andere mensen zijn die hier tegen aangelopen zijn. Want als dit een bekend probleem is met de iPad model 2021 wie zegt mij dat die nieuwe niet vandaag of morgen weer dat probleem heeft vandaar mijn vraag.

boiing:

--- Citaat van: TIM-APPLE, 14 oktober 2021 - 16:11 ---... mijn vraag was of dit een bekend probleem is met de iPad model 2021.

--- Einde van citaat ---
Nee. Anders waren er allang nieuwsartikelen over geschreven. Gewoon pech!

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie