Supportvragen iPhone > iPhone - Apps

Een ikoontje om manueel te bellen

(1/5) > >>

Appelflap:
Hallo, Ik heb een vraagje over de iPhone XR
Wanneer je het ikoontje met  het telefoontje selecteert, zijn er beneden 5 mini ikoontjes. Eén van deze ikoontjes - het tweede laatste denk ik - is om manueel te bellen.

Op zich simpel, maar voor mijn moeder, die een beetje ouder is, is het wel moeilijk omdat na het selecteren van het telefoon ikoontje, het manuele toetsenbord niet altijd het eerste is wat ze ziet.

Bestaat er een manier waardoor je vanaf het startscherm met een ikoontje direct op het manuele telefoontoetsenbord terechtkomt?

En dan boedoel ik zonder rekening te moeten houden met andere ikoontjes op het scherm of sub menu’s.
Gewoon 1 ikoontje op het startscherm waarmee je altijd direct op het manuele toetsenbord terechtkomt.

boiing:
Grappige vraag.. Ik heb even bij de 'Opdrachten' app gekeken, er zijn meerdere mogelijkheden om een specifiek contact met één icoon of widget te bellen maar naar het manuele belscherm gaan met één icoon lijkt niet te kunnen op het eerste gezicht. Zie ook niet zo snel een App Store app die dit doet.

eoms:
Als je de telefoon opent, en daarna het toetsenbord selecteert, zal als het goed is het toetsenbord meteen te zien zijn de volgende keer dat je de app opent.

Of is dat niet wat je bedoelt?

VITA:
Of probeer eens met Siri:
“ Siri bel naar ons Marie”
 :biggrin:

Appelflap:

--- Citaat van: eoms, 14 oktober 2021 - 18:01 ---Als je de telefoon opent, en daarna het toetsenbord selecteert, zal als het goed is het toetsenbord meteen te zien zijn de volgende keer dat je de app opent.

Of is dat niet wat je bedoelt?

--- Einde van citaat ---
Dat is juist, maar dat is niet altijd het geval. En wanneer de telefoon app wordt geopend en er staat iets anders, dan lukt het niet zo goed meer.
Ik heb zo veel mogelijk telefoon nummers in de contactenlijst gezet. Dat lukt wel. Van het startscherm ineens naar contacten en dan bellen.
Maar af en toe moet je ook manueel kunnen bellen en ik probeer het voor mijn moeder zo eenvoudig mogelijk te maken.

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie