Supportvragen iPhone > iPhone - Apps

Foto's op iPhone 3 GS onmogelijk geworden....

(1/1)

Naomi:
Hallo allemaal,Sinds enige tijd na synchroniseren is het voor mij niet meer mogelijk om foto's te maken met welke app ook op mijn Iphone 3GS.Voorheen werkte Camera Plus prima, echter nu bestaat alleen nog de mogelijkheid om foto's te selecteren ipv foto's te maken. Ik heb toen de app ge-deïnstalleerd en wilde 'm weer opnieuw installeren toen ik de melding kreeg dat ik eerst de software 4.1 geïnstalleerd moest hebben.
Deze software heb ik vervolgens geïnstalleerd, maar de optie om foto's te maken is er nog steeds niet.
Alle andere apps die ik hiervoor heb werken eveneens niet: Black & White Camera geeft een error met de melding "Device does not support camera" evenals Picture Magic en Genius sluit meteen weer af nadat ik probeer een foto te maken.Heeft iemand toevallig hetzelfde probleem of weet iemand misschien wat hieraan gedaan zou kunnen worden?Mijn Iphone is overigens niet ge-jailbreaked. Alvast bedankt voor jullie reactie!

Naomi:
Het probleem is inmiddels alweer opgelost!Het had te maken met het feit dat ik mijn beperkingen aan had staan :dontgetit: Dus had niets met synchronisatie te maken :confused: Alhoewel Camera Plus nog steeds niet de functie heeft om foto's te maken, echter de andere apps werken nu weer wel. :woot: :woot:Deze topic kan wat mij betreft dus gesloten worden.
Groetjes!

Navigatie

[0] Berichtenindex

Naar de volledige versie