Supportvragen iPhone > iPhone - Apps

Mijn vergeefse pogingen om Gezondheid gegevens te wissen van oude iPhone

(1/6) > >>

Sander de Jong:
Ik ben bezig om een iPhone 6 met iOS 12 te reanimeren, ik weet er nog wel een bestemming voor. Ik heb de iPhone gereset en daarna laten inloggen op iCloud m.b.v. assistentie van een iPad. Allerlei instellingen aangepast en apps weggegooid en nu heb ik een behoorlijk cleane en toch bruikbare iPhone.

Enige probleem: Gezondheid, ook wel Health genoemd. Nam in het begin 1,34 GB in beslag. Ik heb de gezondheid tracking meteen uitgezet en ook de verbinding met iCloud. Ik heb allerlei historische gegevens weggegooid. Desondanks neemt Gezondheid steeds meer ruimte in beslag. Nu al meer dan 1,7 GB en iedere keer dat ik de app open komt er weer wat bij. De app zelf zegt dat ie geen gegevens meer heeft, maar als je naar een bepaalde datum in het verleden gaat dan staan daar vrolijk weer de hartslag etc. gegevens.

Als je googlet, zie je allerlei mensen met problemen met deze app. Het grootste is natuurlijk dat de app niet te verwijderen is. Wie kan mij helpen?

puk1980:

--- Citaat van: Sander de Jong, 30 oktober 2022 - 09:01 ---Ik ben bezig om een iPhone 6 met iOS 12 te reanimeren, ik weet er nog wel een bestemming voor.

--- Einde van citaat ---
Gewoon compleet wissen al overwogen?

Stappen: https://support.apple.com/nl-nl/HT201351

Flix:
En natuurlijk heb je Gezondheid uitgezet in iCloud?!

GeorgeM:
@Flix: waarom?

Als je die iPhone helemaal wist dan zal dat toch allemaal verdwijnen?


--- Citaat van: Sander de Jong, 30 oktober 2022 - 09:01 ---Ik heb de iPhone gereset en daarna laten inloggen op iCloud m.b.v. assistentie van een iPad.

--- Einde van citaat ---
Volgens mij zit het probleem in de tweede deel van die zin.

Als je een gewiste iPhone weer laat inloggen dan haalt die ook weer gewoon de data daar op.

Ziegler:
Wat George zegt lijkt mij ook. Wissen en daarna weer inloggen op je oude account helpt natuurlijk niet.

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie