Supportvragen iPhone > iPhone - Apps

Widget 'Nieuws’ toevoegen, hoe?

<< < (2/4) > >>

boiing:
Mm, ja die lijst. Bij mij staat ie tussen Muziek en Notities en heet 'News' met het icoon zoals in de Apple Support link. Vreemd. Jullie beider telefoons Nederlandse taal en regio?

srna513006:
Ja, die staat er inderdaad tussen Muziek en Notities maar dat is niet datgene waar ik het in mijn openingsbericht er over had, zie de foto.

Op de genoemde widget 'Belangrijkste Nieuws' staan maximaal 4 nieuwsberichten en die kunnen van 4 verschillende bronnen zijn maar ook van een en dezelfde bron.

boiing:
Ok, het wordt iets duidelijker, je hebt 'm dus wel.. Maar wat krijgt zij dan te zien als ze die widget ('News') toevoegt? Voor de duidelijkheid: je moet wel de 'vorm' van de widget kiezen bij het toevoegen, er zijn 4 soorten (naar links doorheen swipen). Dat zei ik al in post #3. De derde optie is zoals jij 'm hebt zo te zien, de 4 belangrijkste berichten. De bronnen worden bepaald door het gebruik, dat is variabel en kan veranderen in de tijd.

nnsa:
Staat hier misschien de oplossing in ?:

https://www.iculture.nl/tips/news-app-nederland-gebruiken/

Met dank aan ©iCulture

Update: nope. @Boiing had de oplossing. Mijn bijdrage was gebaseerd op de eerste berichten dat de Apple News app niet aanwezig was op de iPhone.

srna513006:

--- Citaat van: boiing, 24 september 2021 - 17:05 ---….Voor de duidelijkheid: je moet wel de 'vorm' van de widget kiezen bij het toevoegen, er zijn 4 soorten (naar links doorheen swipen).

--- Einde van citaat ---

Gevonden, (naar links doorheen stippen), …..gewoon overheen gelezen…..

Weer bedankt voor deze tip…👍

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

[*] Vorige pagina

Naar de volledige versie