Supportvragen iPhone > iPhone - Internet en Connectiviteit  

Apple TV van de buren drukt Bluetooth speaker weg

<< < (7/7)

nnsa:

--- Citaat van: AadB, 27 januari 2022 - 21:40 ---Wat Tarmac beschrijft lijkt precies op mijn probleem.

--- Einde van citaat ---
Het lijkt op een complex probleem. We denken dat een AppleTV de (mede) oorzaak is van de verstoring, maar het zou zo maar kunnen dat het/een WiFi signaal de BlueTooth verstoort. Je zou kunnen proberen WiFi op 5Ghz te gebruiken (omdat BT ook op 2,4 uitzendt). Daarnaast eventueel op de router andere WiFi kanalen proberen / testen.

AadB:
Laten we hier aub mee ophouden. Ik ben in het buitenland en ik heb daar voor enige tijd een gemeubileerd appartement gehuurd. Ik kan niet zo maar dingen in een router aanpassen. Graag stoppen met deze discussie. Ik ga morgen een kabeltje kopen om de iphone en de speaker te verbinden.

boiing:

--- Citaat van: AadB, 27 januari 2022 - 21:40 ---Wat Tarmac beschrijft lijkt precies op mijn probleem.

--- Einde van citaat ---
Wat Tarmac beschrijft is dat hij een AppleTV van de buren ziet in het lijstje. Dat is normaal en zegt verder niks. Als ik het zo lees lijkt het dat je twee dingen aan elkaar koppelt die mogelijk niets met elkaar te maken hebben. Dat jouw BT verbinding soms stokt hoeft niets met de ATV van de buren te maken te hebben, sterker nog: dat is zeer onwaarschijnlijk.


--- Citaat van: AadB, 26 januari 2022 - 12:46 ---Als ik op het airplay symbool drukt zie ik dat hij verbinding wil maken met een apple tv.

--- Einde van citaat ---
Dit begrijp ik al de hele tijd niet. Als je op het Airplay symbool drukt zie je apparaten, waaronder wellicht de buren. Hoezo 'wil hij verbinding maken'? Dat bepaal je alleen zelf, met wie je telefoon een verbinding maakt.

McHenri:

--- Citaat van: nnsa, 27 januari 2022 - 20:44 ---Ik probeer alleen te helpen, maar zonder verdere aanknopingspunten / voorbeelden kan ik er ook niets meer mee.

Dus je hebt een eigen internet router in je apartement staan ?
En je IP-scan toont geen andere (voor jou vreemde) devices in dezelfde range ?

Ik zeg niet dat ik je niet geloof, maar dit probleem kan niet op basis van jouw antwoorden.

https://support.apple.com/nl-nl/guide/deployment/dep9151c4ace/web

--- Einde van citaat ---

Is er een wachtwoord ingesteld op dat wifi netwerk ?

Zoniet kan een buur erop inloggen.

Navigatie

[0] Berichtenindex

[*] Vorige pagina

Naar de volledige versie