Supportvragen iPhone > iPhone - Internet en Connectiviteit  

Apple TV van de buren drukt Bluetooth speaker weg

(1/7) > >>

AadB:
Ik heb tijdelijk een appartement gehuurd. Ik speel muziek af van de iphone 12 naar een bluetooth speaker. Soms valt de bluetooth speaker uit, het geluid komt uit de iphone.

Als ik op het airplay symbool drukt zie ik dat hij verbinding wil maken met een apple tv. Ik vermoed dat een van de bewoners op dat moment zijn apple tv gebruikt.

Als ik weer verbinding wil maken via bluetooth dan komt er even geluid uit de speaker en weer probeert hij verbinding te maken met de apple tv. Verder zegt de iphone dat hij geen verbinding kan maken met de appletv.

Hoe kan ik ongestoord muziek luisteren?

nnsa:
Waarschijnlijk maken jullie allemaal gebruik van hetzelfde WiFi netwerk ?
Als je iets via BT afspeelt moet die verbinding in takt blijven, zolang je niet te ver van de speaker af bent. Je moet het dan niet bij de AirPlay button zoeken, maar bij BT in Instellingen.

Misschien moet je de verbinding een keer opnieuw ‘pairen’. (Doe dan eerst Vergeet apparaat). En opnieuw koppelen via Instellingen / Bluetooth / Klik op Niet verbonden naast de naam van je Speaker.

AadB:
Ik weet niet zeker of we op hetzelfde netwerk zitten maar ik vermoed van niet. Opnieuw pairen lost het probleem niet op. Airplay lijkt bluetooth te overrulen. Kun je airplay volledig uitschakelen op je iphone?

nnsa:

--- Citaat van: AadB, 26 januari 2022 - 13:33 ---Ik weet niet zeker of we op hetzelfde netwerk zitten maar ik vermoed van niet.

--- Einde van citaat ---
Als je niet op hetzelfde netwerk zit, zie je ook geen andere AirPlay-devices, waaronder een AppleTV.

AirPlay kan je alleen uitzetten door WiFi op je iPhone uit te schakelen of in Vliegtuigmode zetten.

AadB:
Ik ben geen Apple expert maar volgens Apple is een peer to peer airplay mogelijk en dat loopt over bluetooth.
Wifi uitzetten is voor mij geen optie omdat ik muziel luister via De Juke app

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie