Supportvragen iPhone > iPhone - Internet en Connectiviteit  

Bluetooth met iPhone SE

(1/2) > >>

catmen:
Ik kocht enkele maanden geleden een marantz mcr612, hij kan connectoren via bluetooth, ik heb een abonnement bij apple music en wil de iphone koppelen via bluetooth om muziek die op de iphone staat want gedownload, af te spelen, op de marantz drukte ik op de bluetooth knop en krijg geen verbinding, intussen heb ik op de iphone ook bleutooth op on gezet en die is nu al 20 minuten aan het zoeken naar "andere apparaten" en vind de marantz niet, het heeft voordien al gewerkt (ook na lang zoeken) maar nu vinden ze elkaar niet, er is ook verbinding met mijn wagen en een bose revolve, maar met de marantz lukt het dus niet meer,  wat een geknoei toch weeral  dat draadloos gedoe, zal ik maar weeral een aangepast kabeltje aanschaffen? Om via "draadje" muziek af te pelen naar marantz en boxen?

catmen:
Is opgelost, was eigen onwetendheid.
Catmen

Flix:
En dat was? Want wie weet, heeft iemand anders ook wat aan jouw ervaring.

catmen:
Iphone blijft zoeken en op de marantz moet je een aantal seconden (10 sec) op de bleutooth toets blijven drukken om te “paren”
heb daarvoor wel de online gebruiks aanwijzing voor het toestel op internet moeten gaan zoeken want die zijn er bij aankoop niet meer bij (papierbesparing zeker)

MacFrankie:
Een apparaat moet voor BT "vindbaar" worden gemaakt. Dat is vrij algemeen, maar niet algemeen bekend. Sommige apparaten zijn altijd vindbaar, sommigen pas na het indrukken van een knopje of het maken van een menukeuze.

Mooi dat het nu werkt, en je weet het nu voor de volgende keer!

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie