Supportvragen iPhone > iPhone - Internet en Connectiviteit  

Geen service op iPhone

<< < (2/3) > >>

boiing:
Ik hoop dat het helpt.. En je kunt pech hebben: een sim-kaart kan stuk. Dat is mij ook al eens overkomen. Goed dat je een nieuwe krijgt, dan kun je dat ook uitsluiten als oorzaak óf het is de oplossing :wink:.

nnsa:

--- Citaat van: jean jacques, 11 maart 2022 - 13:56 ---In het menu instellingen/ algemeen/ info zie ik AANBIEDERVERGRENDELING: geen simkaart.

--- Einde van citaat ---
Simkaart er al een keer uitgehaald, schoongemaakt en juist teruggeplaatst ?

jean jacques:
Herstel netwerk instellingen geeft geen oplossing. Voordat ik een volledige reset doe wacht ik een nieuwe simkaart af, dank tot zover! En ja, simkaart al eens schoongemaakt en opnieuw geplaatst, groet, JJ

jean jacques:
Dag Freaks,
Nieuwe simkaart erin gezet. Ook nog weer een nieuwere update gedaan  iOS 15.4. Geen goed resultaat, nog steeds geen service. Bij iphonewinkel laten zien en gevraagd wat te doen. Kreeg te horen dat er waarschijnlijk probleem is met moederbord en kosten reparatie hoger dan waarde iphone, dus beter andere kopen .
Jammer

MacFrankie:
Oei, da's niet best!

Heb je ooit je iPhone laten repareren bij een wazige telefoonwinkel? Zo'n knutselaar heeft ooit mijn iPhone 5S gemold, het gat waar een kort schroefje in had gemoeten had hij een lange in gedaan, en dat heeft het moederbordje kapot gemaakt.

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

[*] Vorige pagina

Naar de volledige versie