Supportvragen iPhone > iPhone - Internet en Connectiviteit  

Goede 'splitter' voor zowel mini-jack als opladen tegelijk?

<< < (2/3) > >>

Sypie:
Taiwan en India, althans als je de laatste berichtgeving mag geloven gaat het steeds meer die kant op. Maar goed, dat is een heel andere discussie.

Chargergirl:
Beste mensen, hartelijk dank voor jullie snelle reacties!  :worship:

Ik ga voor de Belkin die Sypie heeft aangeraden.

@nnsa: dank voor de moeite die je hebt genomen om je oplossing te fotograferen en toe te lichten. Doe geen moeite om de leverancier van je adapter nog te achterhalen. Mocht het helemaal mis gaan met Belkin, dan zal ik hier alsnog mijn beklag doen  :wink:

@boiing: Ja, die draadloze oortjes. Als ik daaraan begin en erbij wil blijven, koop dan maar snel een tasje aandelen Apple, want ik vermoed dat ze zo gemiddeld 4x per dag uit mijn oren zullen vallen.  :cheesy:
Verder vind ik ze onhandig omdat je ze alleen kunt bedienen op je telefoon, en die knopjes aan het draadje van de oude zijn zo ontzettend handig.
In de praktijk heb ik toch wel behoorlijk vaak zowel de oortjes als de oplader aan de telefoon. Ik heb nu een oude, dus die batterij gaat natuurlijk niet zo lang mee mee, maar het gaat gegarandeerd voorkomen dat ik beide nodig ga hebben.
En gezien ik een groot voorstander ben van 'de technologie staat in dienst van de mens' en niet andersom, wil ik gewoon dat ik het kan gebruiken zoals dat mijn gewoonten past.
Ik kom het al vaak genoeg tegen dat je door een beperkte bedieningsmogelijkheid door de fabrikant een bepaalde kant op gestuurd wordt, of het nu gaat om een wasmachine of een telefoon, en daar houd ik niet van.
[einde rant; thanks for bearing with me ;-)]

Oh ja en de 'nieuwe' iPhone is een ongebruikte SE2020 met korting. 345 euro in plaats van 1345 zeg maar  :wink:  :biggrin:

Ik ben weer goed geholpen door jullie. Soms vind ik het rot dat ik niks terug kan geven wat dat aangaat, maar als je wat wilt weten over paarden, tamme ratjes, recreatiewoningen of effectieve communicatie, ask away!


Groetjes, CG

boiing:

--- Citaat van: Chargergirl,  5 september 2022 - 21:54 ---[einde rant; thanks for bearing with me ;-)] ... Ik ben weer goed geholpen door jullie. Soms vind ik het rot dat ik niks terug kan geven wat dat aangaat, maar als je wat wilt weten over paarden, tamme ratjes, recreatiewoningen of effectieve communicatie, ask away!

--- Einde van citaat ---
:happy:

Met zo'n grappig antwoord heb je bij deze genoeg teruggegeven :thumbs-up:. Maar ik onthou het hoor, tamme ratjes :shakehands:.

nnsa:

--- Citaat van: boiing,  5 september 2022 - 22:01 ---Met zo'n grappig antwoord heb je bij deze genoeg teruggegeven :thumbs-up:. Maar ik onthou het hoor, tamme ratjes :shakehands:.

--- Einde van citaat ---
Sluit ik me bij aan...  :thumbs-up:

Franky2002:
Voel ik een 'tammeratjesfreak.nl' aankomen?

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

[*] Vorige pagina

Naar de volledige versie