Supportvragen iPhone > iPhone - Internet en Connectiviteit  

Welke LED strip te aanbevelen?

(1/2) > >>

iSan:
Welke LED strip te aanbevelen? (full colour)

Via de iPhone te besturen, dus geen losse afstandbediening.

Mijn ervaring is dat bij toevoeging van 2e LED strip, dat het ook in andere kamer met LED strip bediend wordt met blijkbaar hetzelfde frequentie, wat niet de bedoeling is. Dus ik wil een LED strip die via iPhone bediend kan worden. Er zijn 1.001 verschillende op de markt, met meest vage merken.

Welke is te aanraden voor een 12 jarige? Dus hoef geen prijsrange als die van Philips. Denk aan budget 10-15 euro, ±2 meter.

MacFrankie:
Slimme verlichting "spreekt" vaak Zigbee, en dat spreekt een iPhone niet. Een iPhone moet het met BT en wifi doen. Een Zigbee lamp bedienen met je iPhone moet dus via een hub, en dat valt sowieso buiten je budget.

Je hebt dus slimme verlichting nodig die zonder hub met BT of wifi werkt. Die verlichting is al wat duurder dan Zigbee verlichting. Ik denk dat je dat niet gaat vinden zonder je budget (enorm) te verhogen, maar hou me op de hoogte als ik het fout heb!

nnsa:
Idee, als je geen Philips Hue wil ?

Bekijk iqonic® Smart WiFi LED-strip - 5m - Incl. app - RGB - Afstandsbediening op:
https://www.bol.com/nl/p/iqonic-smart-wifi-led-strip-5m-incl-app-rgb-afstandsbediening/9300000007631746?referrer=socialshare_pdp_iphoneapp

GeorgeM:
Wil je de kleur kunnen aanpassen, of gaat het alleen maar over aan- en uitzetten?

In dat laatste geval volstaat ieder willekeurig op afstand bedienbaar stopcontact.

iSan:
En deze?

Is zoiets ook goed?
Kleuren idd.

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie